Lectii de facut bani si de arte martiale, ASTAZI, de la 21:30, in "Las Fierbinti"!

Lectii de facut bani si de arte martiale, ASTAZI, de la 21:30, in "Las Fierbinti"!

Vasile s-a pricopsit in Fierbinti cu varul sau, Aurel. Ajuns in localitate, acesta va face ravagii in randul femeilor. Pe rand, Dalida sau Gianina vor cadea in mrejele de cuceritor ale acestuia.

Episodul de maine seara il va surprinde pe Celentano intr-o postura inedita. Intins pe jos, acesta va fi uluit de faptul ca singura persoana care se va opri sa-l ajute sa se ridice este Aspirina. Singura care i-a intins o mana de ajutor va primi o recompensa: Celentano va fi servitorul ei, recunoscator fiind pentru iubirea pe care aceasta i-a aratat-o. 

La carciuma, Giani va asista la o lectie de facut bani. Profesorul Bobita il va ajuta pe prietenul sau cel mai bun sa invete metoda de facut bani in trei telefoane. Dar, cum elevul isi depaseste intotdeauna maestrul, Giani va aplica cele invatate si il va lasa pe Bobita fara persoanele care ii imprumutau bani.

In acelasi timp, Dorel este extrem de suparat pe varul Aurel, care incearca sa o cucereasca pe Gianina. Hotarat sa-si faca dreptate, fratele mai mic al lui Bobita va lua nunchuckul si se va duce intr-o misiune de recucerire a Gianinei. 

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni