• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Lectiile de facut bani ale conferentiarului Bobita din Fierbinti continua JOI, de la 21:30, la PROTV!

Lectiile de facut bani ale conferentiarului Bobita din Fierbinti continua JOI, de la 21:30, la PROTV!

Lectiile de facut bani ale conferentiarului Bobita din Fierbinti continua JOI, de la 21:30, la PROTV!

In episodul de aseara, Vasile s-a pricopsit in Fierbinti cu varul sau din Bucuresti, Aurel. Marele cuceritor a vrajit-o cu farmecele sale pe Gianinuta. Cei mai afectati de prezenta bucuresteanului au fost Primarul si Dorel, ingrijorati de faptul ca acesta le strica socotelile.

Las Fierbinti a fost lider de audienta, fiind urmarit la nivel national de peste 2 milioane de persoane. In minutul de aur de la 22:00, peste 2.4 milioane de telespectatori urmareau intamplarile din Fierbinti.

Astfel, in intervalul de difuzare 21:27 - 22:28, pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 12.2 puncte de audienta si o cota de piata de 26.6%, urmatorul post clasat inregistrand 6 puncte de rating si 13% cota de piata.

Extrem de suparat pe Aurel, care incerca sa o cucereasca pe Gianina, Dorel s-a hotarat sa o recucereasca. Imbracat ca un luptator de arte martiale, s-a dus pregatit sa-l invete o lectie pe Aurel. Lucrurile au scapat putin de sub control, fratele mai mic al lui Bobita lovindu-se grav.

Episodul din aceasta seara continua cu lectiile de facut bani predate de domnul profesor Bobita din Fierbinti! Se pare ca Giani nu a inteles din prima cum sta treaba cu metoda de facut bani in trei telefoane, asa ca doua demonstratii de mare clasa sunt singura sansa pentru a putea face bani usor. 

Gianina va fi extrem de suparata in momentul in care iubita de la Bucuresti a lui Aurel isi va face aparitia in localitate. Totusi, va trece rapid peste acest moment, indata ce isi va aminti de banii pe care ii are de recuperat de la Primarul Vasile. Ca doar asa i-a promis Aurel…  

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni