• PRO TV
  • Liviu Varciu: "Daca eram fericit, eram langa Adelina". Ce a declarat artistul despre fosta sotie dupa ultima despartire

Liviu Varciu: "Daca eram fericit, eram langa Adelina". Ce a declarat artistul despre fosta sotie dupa ultima despartire

Liviu Varciu: "Daca eram fericit, eram langa Adelina". Ce a declarat artistul despre fosta sotie dupa ultima despartire

Emisiunea este si pe voyo.ro.

Liviu Varciu si-a sarbatorit recent ziua de nastere, ocazie cu care si-a chemat toti prietenii si a petrecut pana dimineata.

Echipa "Happy Hour" a mers la petrecerea organizata de Liviu Varciu si a discutat cu el inclusiv despre despartirea de Adelina Pestritu.

Intrebat daca a fost fericit alaturi de fosta sotie si daca o mai iubeste, Liviu a raspuns: "Ma, daca eram fericit, eram langa ea. Adelina s-a schimbat, nu mai e Adelina de care eu m-am indragostit. Iubirea aia nebuna pe care am avut-o, nu, nu o mai am. Ma bucur ca am terminat acest capitol din viata mea, pentru ca ma omora pe dinauntru."

Intrebat daca au fost prezente si alte foste iubite la petrecere, Liviu Varciu a glumit si a declarat: "Niciuna, ca daca vin, ma impac cu ele".


Pepe a tinut sa ii transmita si un mesaj in care ii ureaza prietenului Varciu toate cele bune: "Ii doresc toata fericirea din lume. Ii doresc tot ce-mi doresc eu mie. Sa aiba echilibru"

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni