• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila si-au ales concurentii. Ce surprize vor fi in noul sezon "Vocea Romaniei"

Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila si-au ales concurentii. Ce surprize vor fi in noul sezon "Vocea Romaniei"

Loredana, Marius Moga, Smiley si Tudor Chirila si-au ales concurentii. Ce surprize vor fi in noul sezon "Vocea Romaniei"

Fanii super show-ului ''Vocea Romaniei'' au numai motive de bucurie. Etapa auditiilor pe nevazute s-a incheiat, iar in toamna incepe spectacolul.

Dupa ce au ascultat zile la rand cele mai bune glasuri din intreaga tara, Loredana, Marius, Smiley si Tudor le-au ales pe cele care vor merge mai departe. Repertoriul a fost divers si s-a cantat inclusiv in limba coreana.

Cei patru antrenori s-au lasat fermecati de vocile puternice si nu au ezitat sa apese pe buton. Lupta pentru coechipieri e acerba si nu lipsesc replicile taioase.

''Cred ca iar va fi rock Vocea Romaniei, pentru ca au venit niste voci pop-rock foarte bune, in fiecare echipa. Are si Moga, el care nu este un fan al stilului'', a spus Tudor Chirila.

''Tot pe urechile mele m-am bazat si asta inseamna ca cei la care ma intorc inseamna ca au ceva. Nu e neaparat benefic spiritul de turma, anul asta sunt mai individualist, ma lupt pentru cine cred ca merita sa fie in echipa mea. Nu inseamna ca daca are decibeli si trepideaza vocile merita sa castige'', spune Marius Moga.

Fiecare antrenor a plecat la drum cu gandul ca in marea finala de la Vocea Romaniei va ajunge un cantaret din echipa lui. Iar Loredana e mai convinsa ca niciodata ca va da lovitura in acest sezon.

''Mi-am schimbat tactica, sunt putin mai agresiva, mi-am dat seama ca daca sunt singura fata intre 3 baieti trebuie sa iau taurul de coarne. Imi doresc sa castig Vocea Romaniei pentru ca am o echipa puternica, poate cea mai puternica'', a spus Loredana.

''Vocea Romaniei este la mine in echipa, chiar daca o sa castige cu altcineva. S-au cantat piese pe care nu te astepti sa le auzi la tv la Vocea Romaniei, romanesti, staine, si in coreana...a fost deosebit. Loredana e mai bataioasa, o sa se lase cu certuri, cu sange", a spus Smiley.

Ca de fiecare data, gazda emisiunii, Pavel Bartos are rolul de a-i tempera pe antrenori.

''Au intrat niste reguli care si pe noi ne tin in tensiune si fac acest show atat de imprevizibil'', a spus Pavel.

Pentru cateva momente scena de la ''Vocea Romaniei'' se va transforma intr-un ring de box, in care Loredana isi va arata puterea chiar in fata lui Leonard Doroftei.

Cu multe surprize, voci de neuitat si momente incediare, Vocea Romaniei se intoarce asadar in aceasta toamna, la Pro Tv.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni