• PRO TV
  • Lucian Viziru a parasit Ferma Vedetelor

Lucian Viziru a parasit Ferma Vedetelor

Lucian Viziru a parasit Ferma Vedetelor

Momentele tensionate continua la Ferma Vedetelor! A trecut deja o luna de cand cei 8 ramasi in show se afla in casa, iar neintelegerile si discutiile dintre ei au culminat cu un duel plin de emotii si suspans. Dan Helciug si Lucian Viziru s-au luptat pana la ultima rasuflare pentru un loc in ferma, insa cel din urma a plecat acasa. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul de difuzare 22:12 - 00:08, de peste 1.3 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 22:54, peste 1.6 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.3 puncte de rating si 24.6% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.5 puncte de rating si 14.7% share. 

In emisiunea de aseara, vedetele au trecut prin momente care le-au facut sa zambeasca, dar si prin situatii tensionate. Nea Rata le-a adus oile si porcii: “Mai nea Rata, mare om, mare caracter esti! N-am vazut asa om. El intotdeauna se tine de cuvant! A adus si miel!”, a spus Ionut Iftimoaie. Tot nea Rata a fost cel in fata caruia a cedat nervos Cristina Cioran, din cauza faptului ca ceilalti concurenti nu o asculta si nu ii respecta pozitia de fermier al saptamanii: “De o saptamana incerc sa ma inteleg cu niste oameni care nu vor, care nu mai au chef si eu ii inteleg: ca ala nu are chef, ca il doare, pentru ca si eu sunt la fel!”,a spus ea. Concluzia lui nea Rata a fost simpla: “Cristina, vino incoa’ sa iti dau argintii pe saptamana asta, ca eu nu sunt in masura sa va suport toate astea. Am venit aici sa facem treaba, voi nu vreti, e treaba voastra. Nu va mai zic nimic!”, iar Cristina a completat: “Gata! Eu vreau acasa! Mi-a ajuns! Nu mai pot, nu mai suport!”.

Vica a fost alaturi de Cristina si a incercat sa o calmeze si sa o faca sa se razgandeasca. Dupa ce s-a calmat, Cristina si-a cerut scuze fata de toata lumea pentru reactia pe care a avut-o: “N-a fost frumos din partea mea ca m-am enervat, chiar n-a fost frumos si chiar imi pare rau! Sper sa ma inteleaga!”.

Cei doi duelisti, Dan Helciug si Lucian Viziru, si-au luat bagajele, cele necesare si ramas bun de la colegii lor, urmand sa isi petreaca noaptea in camerele din padure ale duelistilor. Inainte sa iasa pe usa, Ionut i-a spus lui Lucian: “Eu atata iti doresc: sa nu ai succesul de care a avut parte Roxana, asa ca duminica te astept la dat mancare la porci si la muls vaca!”.

Iulia i-a vizitat pe duelisti si le-a dat dreptul de a telefona pe cineva drag, pentru a primi sustinerea de care au nevoie. Dan a ales sa isi sune sotia si a fost vizibil emotionat de aceasta convorbire: “Mai lupta-te, Dane, acuma! Trebuie sa imi dau palme, sa fiu rau, sa nu ma mai gandesc la acasa!”. Lucian a sunat-o, si el, pe sotia sa, iar surpriza cea mare a fost ca a reusit sa vorbeasca si cu fiul sau. 

Chiar si inainte de inceperea duelului, Vica si Augustin au deschis un nou subiect de discutii, care a pornit de la Lucian si condus la noi acuzatii ca unii dintre ei primesc pachete din exterior. Cand a auzit aceste acuzatii, Augustin a spus: “Le am de la Dan!”. Iulia a vrut sa lamureasca problema si i-a invitat pe cei doi duelisti in hambar, pentru ca Dan sa poata participa la discutie, insa nici el nu a stiut nimic despre acest subiect. 

La prima proba a duelului, Pune potcoava in cui, cei doi concurenti au fost legati de brau cu o funie, s-au straduit sa ia potcoave de pe stalpul din centru si sa le puna in cuiele de pe marginea ringului. Cel care a reusit sa puna cele trei potcoave si sa iasa castigator a fost Dan. 

Incarcat de energie si adrenalina, Dan s-a intors catre ceilalti si a facut un gest amenintator, la care Ionut nu a putut ramane indiferent: “M-a provocat atat de mult, incat am fost deranjat. S-a intors catre mine si catre Dima si a zis ceva de genul: Voi urmati! O astfel de provocare pentru mine trebuie rezolvata atunci, in momentul respectiv!”, a spus Ionut. 

Lucian a avut nevoie de interventia medicului, insa Augustin a fost alaturi de el si l-a incurajat. Acest lucru a demonstrat, inca o data, ca dragostea de frate este mai presus decat orice altceva: “Castigator, pierzator, tot jucator se numeste, nu conteaza. Pentru mine e cel mai tare!”, a spus Augustin. 

La cea de-a doua proba, Taie-i craca adversarului, cei doi au stat pe cate o barna de lemn, iar fiecare a incercat sa o taie pe cea a adversarului, cu fierastraul. Dan a reusit si de aceasta data, asigurandu-si, mai departe, locul in casa. 

Singurele care s-au bucurat pentru Dan au fost Vica si Cristina, iar ceilalti concurenti l-au felicitat pe Lucian pentru munca depusa. “Bucuria mea mare este ca e din nou alaturi de mine si a luat decizia de a ne uni din nou ca familie.”, a declarat Augustin dupa duel. Lucian a lasat scrisoarea prin care a desemnat fermierul saptamanii viitoare si a luat un obiect decorativ ca amintire din ferma.

"Pentru mine, in ciuda noroiului, a frigului, a oboselii si a faptului ca am fost de doua ori la rand servitor, au fost doua saptamani frumoase. Am petrecut, dupa multa vreme, timp cu Augustin, l-am cunoscut pe nea Rata, am invatat sa mulg vaca, am pus pentru prima data mana pe un porc viu, am invatat sa fac focul si am fost pupat de Cerasela (capra), de la care spre rusinea mea n-am apucat sa-mi iau la revedere. Cand participi la un reality show, nu ai scenariu, nu ai indicatii regizorale, esti doar tu "dezbracat" in fata audientei. Multi dintre concurenti nu au inteles ca show-ul nu este despre ei si talentele lor, ci despre munca in echipa si  atingerea unor obiective comune." – a declarat Lucian dupa parasirea fermei.

Momentul duelului a coincis cu aniversarea primei luni de trai la Ferma Vedetelor, iar concurentii au reusit sa treaca peste cea mai dificila saptamana de pana acum. O saptamana in care tensiunile au izbucnit si presiunea psihica, oboseala si toate experientele prin care au trecut si-au pus amprenta pe fermieri. 

In editia de luni, de la 20:30, concurentii vor avea parte de o mare surpriza, pe care o asteapta de cand au intrat in ferma. Telespectatorii vor descoperi ce alte provocari vor mai primi, dar si pe cine a desemnat Lucian ca fermier al saptamanii. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni