• PRO TV
  • Luminita Anghel: "Copilului meu i s-a zis ca din cauza scandalurilor in care sunt implicata, el e rusinea scolii"

Luminita Anghel: "Copilului meu i s-a zis ca din cauza scandalurilor in care sunt implicata, el e rusinea scolii"

Luminita Anghel: "Copilului meu i s-a zis ca din cauza scandalurilor in care sunt implicata, el e rusinea scolii"

Luminita Anghel l-a adoptat pe baietelul ei David acum 11 ani, cand baiatul avea doi ani. I-a devenit mama buna asa cum tata i-a devenit Marcel Puscas, barbatul care se afla langa Luminita in acel moment. Ani mai tarziu, Luminita si Marcel au divortat, iar artista s-a luptat sa ramana alaturi de baietel.

“Lumea crede ca eu ii interzic lui David sa il vada pe Marcel. Adevarul e ca Marcel Puscas nu l-a cautat pe baiatul meu, nu il intereseaza de el, a fost mereu un tata absent.” Aceasta este afirmatia facuta de Luminita, care vrea sa puna capat speculatiilor conform carora ea ar incerca din rasputeri sa il indeparteze pe David de tatal adoptiv. Mai mult, Luminita spune ca: “David l-a sunat el insusi pe Marcel sa ii spuna ca nu mai vrea sa auda de el, pentru ca s-a saturat de scandalurile in care el apare la mijloc.”

Luminita este extrem de afectata de un articol aparut in presa in care ea este acuzata ca ar fi o mama imorala, care isi creste copilul impotriva tatalui si il izoleaza de el. Artista a afirmat, extrem de afectata, la Happy Hour, ca “ dupa aparitia acelui articol, m-a sunat David plangand in hohote, un coleg ii aruncase in fata ziarul cu articolul. Copilului meu i s-a spus ca din cauza scandalurilor in care sunt implicata, el e rusinea scolii.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni