• PRO TV
  • Luni, de la 20:30, aflam cine este Cel mai bun cofetar amator din Romania! FINALA Bake Off Romania e la PRO TV

Luni, de la 20:30, aflam cine este Cel mai bun cofetar amator din Romania! FINALA Bake Off Romania e la PRO TV

Luni, de la 20:30, aflam cine este Cel mai bun cofetar amator din Romania! FINALA Bake Off Romania e la PRO TV

Luni seara, de la 20:30, marea finala Bake Off Romania are loc la PRO TV. 

Dupa zile lungi de filmare, sute de preparate realizate si multa tensiune, doar trei concurenti au reusit sa demonstreze ca merita un loc in marea finala. Robert, Irina si Daniel le-au demonstrat juratilor ca au toate ingredientele necesare pentru a ajunge atat de aproape de titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania si marele premiu de 25.000 de euro. 

Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu s-au pregatit cu probe spectaculoase si dificile, iar Nicolle Stanese va fi alaturi de concurenti pentru a-i sustine in momentele tensionate. 

Marea finala Bake Off Romania promite un show de exceptie, plin de tensiune, emotii, lacrimi, zambete si multe surprize. Madalina Pometescu, romanca care a reusit sa impresioneze o tara intreaga si sa castige marele premiul Bake Off Italia, va fi invitata speciala pentru proba de creativitate in cortul Bake Off Romania. 

Cei trei finalisti vor reusi sa realizeze preparate exceptionale, insa numai doi dintre ei vor ajunge la proba finala, care va decide marele castigator. Cine va parasi competitia in ultimul moment, cu ce probe se vor confrunta concurentii si prin ce momente tensionate vor trece ramane de vazut luni, numai la PRO TV, in marea finala Bake Off Romania! 

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni