Lupta devine mai intensa la Vocea Romaniei Junior!

Lupta devine mai intensa la Vocea Romaniei Junior!

Duminica, in ultima runda de auditii pe nevazute, descoperim ce pun la cale Andra, Moga si INNA!

O noua editie Vocea Romaniei Junior, plina de veselie, entuziasm si de voci care promit sa se faca auzite pe cele mai mari scene ale lumii, duminica aceasta, de la 20:30! ”N-am mai trait in viata mea atata fericire, ma simt ca un star!”, ”Vreau sa cant bine si sper sa cant bine si cred c-o sa cant bine!”, ”Eu cred ca pot sa intorc toate scaunele. Nimic nu e imposibil, atat timp cat crezi!” – acestea sunt cateva dintre cuvintele cu care vocile noii generatii isi vor porni calatoria in competitie! 

Strategiile celor trei antrenori, Andra, Moga si Inna, par ca se reinventeaza de la un show la altul. Daca in editia trecuta, Andra a fost de partea lui Moga, acum ea va face echipa cu un concurent, pentru a-l ajuta sa ia decizia corecta. De cealalta parte a baricadei, INNA si Moga se vor vedea singuri si, nestiind cum sa reactioneze la rolul pe care si-l va asuma Andra, vor decide sa faca front comun. ”Dar uite, ca sa nu ne batem aici ca chiorii, ci ca clarvazatorii, eu incep si-o laud pe INNA, si INNA pe mine”, va spune Moga.

In ultima runda de auditii pe nevazute, emotia va atinge cote nebanuite atat pentru copii, cat si pentru cei trei antrenori. ”M-ai facut sa tremur! Mi s-a facut piele de gaina, nici cuvinte nu mai am, asa de tare m-ai impresionat!, ii va spune INNA unui concurent. ”Canti foarte sensibil si foarte mult si bine simti muzica!”, va sublinia Andra. Nici cei mici nu vor fi lipsiti de emotii, chiar daca toti isi vor dori sa para foarte puternici: ”Cand am inceput piesa, mai ales la refren, am ridicat la un moment dat un varf de picior si-mi tremura asa de tare...”, va spune unul dintre concurenti, reusind sa starneasca reactii incredibile in randul antrenorilor.

Diversitate de genuri muzicale si interpretari de senzatie vor fi aduse duminica aceasta la Vocea Romaniei Junior de copii cu voci fenomenale si extrem de ambitiosi! 

Vocea Romaniei Junior! Vocea te face mare! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni