• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Lupta impotriva Illuminati din Las Fierbinti a fost urmarita cu sufletul la gura de milioane de romani

Lupta impotriva Illuminati din Las Fierbinti a fost urmarita cu sufletul la gura de milioane de romani

Lupta impotriva Illuminati din Las Fierbinti a fost urmarita cu sufletul la gura de milioane de romani

Si in aceasta saptamana, comedia a detronat monotonia! Momentele tensionate din lupta lui Dorel si a Gianinei impotriva temutilor Illuminati au tinut in suspans intreaga Romanie! Cele doua episoade ale celui mai tare serial de comedie romanesc au strans in fata televizoarelor o medie de aproape 2.000.000 de telespectatori pe intregul interval de difuzare, minutul de aur fiind atins la 20:57 cand 2.500.000 de persoane urmareau aventurile din Fierbinti.

Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. Astfel, in intervalul de difuzare 20:31-22:20, pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 10.2 puncte de audienta si o cota de piata de 22.1%, urmatorul post clasat inregistrand valori de doua ori mai mici: 5.5 puncte de rating si 11.9% cota de piata. 

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii celor doua episoade pline de umor o audienta medie de 8.2 puncte de rating si 14.7% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 7.8 puncte de rating si 14% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 10.4 puncte de rating si o cota de piata de 19.2%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 6.6 puncte de rating si 12.2% cota de piata.

Cele doua episoade difuzate de PRO TV au prezentat lupta lui Dorel impotriva temutilor Illuminati. Inarmati cu apa sfintita, pistoale cu apa si ustoroi, Gianina si Dorel au dus o lupta neincetata impotriva noii ordini mondiale. Celentano a descoperit ca cel mai bun prieten al sau, Firicel, a primit o lucrare la casa primarului, fara a-l anunta si pe el asa ca s-a gandit sa-l ajute, stresandu-l cu tot felul de sfaturi utile. In cealalta parte a satului, Aspirina a realizat ca afacerea de consultatii medicale ii este amenintata de concurenta: Dalida s-a gandit ca n-ar fi rau sa intre si ea in bransa aceasta, furandu-i toti clientii.

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni