• PRO TV
  • Bianca Dragusanu este insarcinata? Chiar mama ei a dat-o de gol, in direct la "Happy Hour"

Bianca Dragusanu este insarcinata? Chiar mama ei a dat-o de gol, in direct la "Happy Hour"

Bianca Dragusanu este insarcinata? Chiar mama ei a dat-o de gol, in direct la "Happy Hour"

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro

Madi Dragusanu, mama Biancai, a vorbit, in direct la "Happy Hour", despre scandalul in care este implicata acum fiica ei, dupa ce Adrian Cristea a afirmat ca roscata inca il mai iubeste si ca vrea sa se impace cu el.

"Bianca il iubeste pe Victor. Acest baiat frumos si destept cred ca va lua decizia potrivita. Nu vreau sa fiu nici rautacioasa. As putea sa fiu dura, sa spun niste lucruri reale. Ma bucur ca Adrian a reusit sa scoata cateva cuvinte in afara de da si nu. Victor si Bianca se inteleg foarte bine, in ciuda a tot. Cred ca sunt maturi si stiu sa discearna. Bianca iubeste cu adevarat, daruieste, a dat totul in schimbul la nimic. Este afectata de ceea ce se intampla. Bianca il iubeste pe Victor, oamenii frustrati ies pe post sa spuna lucruri", a spus Madi, in direct, la "Happy Hour".

Mama Biancai a avut si o mica scapare, lasand sa se inteleaga ca Bianca ar fi insarcinata, dar s-a corectat rapid si a dezmintit ca fiica ei si Victor Slav ar urma sa devina parinti.

"S-ar putea sa te luam mos! Nu spun prea multe, ii las pe ei sa spuna. Nu as vrea sa se interpreteze. Daca va fi vreodata. Asta am vrut sa spun", a mai adaugat Madi Dragusanu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni