• PRO TV
  • Marele duel se da SAMBATA intre Augustin Viziru si Stefan Stan. "Ferma Vedetelor", de la 22:30, la PROTV

Marele duel se da SAMBATA intre Augustin Viziru si Stefan Stan. "Ferma Vedetelor", de la 22:30, la PROTV

Marele duel se da SAMBATA intre Augustin Viziru si Stefan Stan. "Ferma Vedetelor", de la 22:30, la PROTV

A trecut inca o saptamana la Ferma Vedetelor, iar concurentii se pregatesc de un nou duel. Daca saptamana trecuta lupta s-a dat intre doua fete, de data aceasta este randul baietilor. Augustin Viziru, care a fost ales sa intre la duel de fermierul saptamanii, l-a provocat la duel pe Stefan Stan.

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:29 - 21:25 fiind urmarita de peste 2 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 20:48 aproape 2.4 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 11.5 puncte de rating si 25% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 6 puncte de rating si 13% share. 

Dimineata, la Ferma Vedetelor cocosul da trezirea! Chiar daca momentan le lipseste un cocos adevarat, concurentii s-au adaptat si cei care se trezesc primii au preluat aceasta responsabilitate. Ziua nu a inceput intr-un mod prea placut pentru Augustin, care s-a certat cu vaca naravasa pentru ca nu voia sa il lase sa ia galeata de apa. Pentru ca nu a reusit sa o ia singur, l-a ridicat pe Dan de la micul dejun ca sa ii recupereze galeata de la vaca rautacioasa. 

Nea Rata nu a venit singur de aceasta data, ci a fost insotit de medicul veterinar, care a venit sa consulte animalele. Consultul ginecologic al vacilor a starnit hohote de ras in randul fermierilor: „Tata, zici ca iti cauti prin buzunare asa umbli pe acolo!”– a exclamat Dan. 

Corina a fost cea mai curajoasa concurenta, care s-a implicat activ in consultatie: „Da, ii place, ma! Uite, i s-au aburit ochelarii!”, a spuns Dan, iar Cristina a continuat: „Corina, pe mine sa nu ma mai atingi, cu mine in pat nu mai dormi!”. Ionut a fost singurul care i-a sarit in aparare: „Ce aveti, ma? Este o ocazie unica in viata!”.

Vica a fost dusa la spital deoarece o durea foarte tare piciorul accidentat in confruntarea cu vaca, insa a fost norocoasa fiindca in urma radiografiei s-a dovedit  ca nu are fractura, ci doar leziuni la nivel de tesut, care nu ii afecteaza participarea la activitatile din Ferma Vedetelor.  

Fermierul saptamanii, Dan Helciug, a fost luat peste picior de Stefan, Augustin si Ionut, care si-au dat toata silinta in constructia solarului. Cei trei au ajuns la concluzia ca Dan nu se pricepe si  la altceva decat la cantat. 

Iulia Vantur a venit in casa fermierilor pentru a vedea cine va fi cel de-al doilea duelist, insa nici bine nu a intrat pe poarta ca a fost intampinata de o galeata de var si o pensula, iar Ionut a fost cel care pus-o si pe ea la treaba. Cand s-au adunat cu totii la masa, Augustin a trebuit sa aleaga cel de-al doilea duelist pentru sambata, iar nominalizarile colegilor sai s-au indreptat catre Dima si Stefan. Intr-un final, Augustin a decis sa mearga la duel cu Stefan, deoarece considera ca aceste are anumite puncte slabe pe care le poate exploata in favoarea lui: „Eu cred ca m-au luat emotiile! Nu e usor sa aleg pe cine sa provoc la duel. Toti sunt bine pregatiti, unii chiar imi sunt si prieteni! Trebuie sa inteleaga ca asta e un joc, nu vreau sa supar pe nimeni, dar trebuie sa imi apar sansele!”. Decizia lui Augustin a incins spiritele la masa, insa pana la urma, Stefan a concluzionat: „Asta e! Suntem haiduci, suntem aici sa castigam!”. 

Iulia le-a promis o surpriza concurentilor pentru ca a fost ultima lor seara in formula de 10. Astfel, cand s-a intunecat, fermierii au aprins un foc de tabara si au fost foarte fericiti cand au vazut printre copaci niste torte aprinse care se indreptau catre ei. Supriza lor a fost foarte mare, deoarece au primit vin si a venit sa le cante un ansamblu folcloric. Fetele si baietii au incins petrecerea in jurul focului, au cantat, au dansat si s-au inveselit! Insa, surprizele s-au tinut lant: tot ieri seara a fost prima cerere in casatorie la Ferma Vedetelor, dupa ce Mioara a laudat-o pe Doinita cu cate a invatat sa faca. Augustin i-a facut un inel din sarma, s-a pus in genunchi si i-a pus intrebarea cea mare de fata cu toata lumea: Vrei sa fii sotia mea, aici la ferma? Raspunsul a fost un DA hotarat!

Sambata, telespectatorii vor urmari Ferma Vedetelor, incepand cu ora 22:30, si vor descoperi de ce s-au certat mirii, ce i-a invatat nea Rata, ce au reusit sa piarda concurentii, dar si cine va fi cel care va ramane mai departe in Ferma Vedetelor dupa duel. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni