Maruta aduce fericirea pe chipul copiilor lui Iosif Rotariu

Maruta aduce fericirea pe chipul copiilor lui Iosif Rotariu

Astazi in emisiunea La Maruta, Catalin i-a avut invitati pe trei dintre copii cunoscutului fotbalist Iosif Rotariu. Cei mici au avut parte de o surpriza de proportii.

Artistul lor preferat, Smiley a venit in emisiune pentru a  fi alaturi de ei, le-a cantat si le-a oferit noul lui album, dar si tricouri. Cristian, baietelul  cel mic al fostului fotbalist, sufera de o boala grava si are nevoie de un tratament de specialitate destul de costisitor. Pe langa tratament, Cristian are nevoie si de un aparat performant pentru a-si masura in permanenta glicemia. Catalin, cunoscut ca fiind un om sensibil in astfel de cazuri si mai ales atunci cand sunt implicati si copii, s-a oferit sa-l ajute pe cel mic cu achizitionarea aparatului necesar. 

Cei trei copii s-au bucurat nespus de darurile primite, dar si de faptul ca l-au vazut si au putut sta de vorba cu artistul lor preferat. Coplesiti de emotii, cei mici au plans, iar Cristian l-a strans in brate pe Smiley. Cantaretul le-a dat autografe copiilor, au facut poze impreuna si au mai stat de vorba pret de cateva minute.

Totul e pe bune La Maruta!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni