Maruta da (re)startul la Vacanta... Mare! Vineri, de la 16.00, la ProTV

Maruta da (re)startul la Vacanta... Mare! Vineri, de la 16.00, la ProTV

Vineri, 30 mai, de la ora 16:00, in cadrul editiei speciale La Maruta, Catalin ii provoaca pe telespectatori sa-si aducaaminte de Vacanta Mare. In platoul emisiunii, vor veni actorii Mugur Mihaiescu si Radu Pietreanu, membrii unuia dintre cele mai iubite grupuri umoristice din Romania.

Cei doi actori vor reedita cele mai amuzante momente din show-urile Vacanta Mare si vor readuce la viata personaje legendare precum cuplul savuros Leana si Costel sau eternul si fascinantul Garcea, politistul rutier incult si neprietenos. 

Show-ul de vineri cu Vacanta Mare promite momente pline de amuzament si improvizatie, alaturi de care telespectatorii isi vor reaminti cu placere replici celebre si vor revedea imagini din cele mai bune spectacole ale grupului umoristic.

In timpul colaborarii cu PRO TV,  grupul Vacanta Mare a realizat si doua filme de lung metraj, “Trei frati de belea” si “Garcea si Oltenii”, ultimul detinand recordul pentru cel mai vizionat film de dupa 90’.

Pe langa personajele Garcea, Leana si Costel, actorii Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu au mai interpretat si alte roluri celebre. Un exemplu sunt personajele Boier Moftea si Voda, care intruchipeaza imaginea ironica a domnitorului stefan cel Mare si a unuia dintre boierii sai, Moflea, sau Ungurul si Ardeleanul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni