• PRO TV
  • Au mai ramas opt, unul singur va simti gustul succesului. Marea finala "MasterChef - Proba Celebritatii" - ACUM la ProTV

Au mai ramas opt, unul singur va simti gustul succesului. Marea finala "MasterChef - Proba Celebritatii" - ACUM la ProTV

Au mai ramas opt, unul singur va simti gustul succesului. Marea finala "MasterChef - Proba Celebritatii" - ACUM la ProTV

In Ajun de Craciun veti afla care este vedeta care isi va trece in CV titlul de MasterChef. Pro TV difuzeaza luni, 23 decembrie, si marti, 24 decembrie, de la 20.30, ultimele doua editii ale super show-ului “MasterChef – Proba celebritatii”.

 Vedetele ramase in concurs vor avea de trecut alte probe eliminatorii, din ce in ce mai solicitante, vor gati iarasi in aer liber, vor avea oaspeti in bucatria MasterChef si, mai mult ca oricand, vor lupta pentru a castiga marele titlu si recunoasterea celor trei jurati.

Cele opt vedete ramase in concurs in acest moment – Pacha Man, Alex Dima, Catalin Josan, Gabriela Irimia, Elena Lasconi, Laura Cosoi, Jojo si Don Baxter – s-au intrecut in meniuri la ultima proba de gatit in aer liber, iar acum una dintre echipe, cea care a strans cele mai putine voturi, trebuie sa intre la testul sub presiune. Surpriza va fi una mare, pentru ca cei patru invinsi primesc sarcina nu numai de a gati un preparat dat, ci si de a merge singuri la cumparaturi, de a-si allege cu grija ingredientele, de a se incadra intr-o anumita suma de bani si totul intr-un timp dat.

In urma acestei probe care se dovedeste a fi o alergatura nebuna intre bucataria MasterChef din studiurile de la Buftea si un hypermarket din Capitala, cei trei jurati vor face nu una, ci doua eliminari, alegandu-i astfel pe cei 6 finalisti ai sezonului. Acestia nu vor putea insa respire usurati, pentru ca lupta e mai stransa ca oricand. 

In editia din 24 decembrie, proba finala a serii ii va adduce fata in fata pe ultimii trei concurenti ramasi in cursa. Fiecare dintre ei va trebui sa demonstreze nu doar cat de talentat este, ci si cat de mult a evoluat pe tot parcursul acesti competitii si cat de mult merita titlul de MasterChef.

Anul acesta, vedeta castigatoare a acestui sezon va primi jumatate din marele premiu in valoare de 50.000 de euro, urmand ca cealalata jumatate sa fie donata unei cauze nobile. Asa se face ca vedeta care va castiga “MasterChef – Proba celebritatii” va primi jumatate din suma premiului, iar ceilalti 25.000 de euro vor oferi sansa la o viata mai buna prin educatie timpurie celor 1300 de copii saraci, beneficiari ai programului Fiecare Copil in Gradinita, implementat de Asociatia OvidiuRo in parteneriat cu autoritatile locale din 20 de comunitati.

Mai mult decat atat, la una dintre probele serii vedetele trebuie sa gateasca chiar pentru acesti copilasi, invitati in bucataria MasterChef pentru a fi rasfatati cu cele mai alese meniuri. Ce autograf culinar se va dovedi a fi cel mai apreciat de jurati si cine va primi titlul de MasterChef in sezonul celebritatilor, veti afla marti, 24 decembrie, de la 20.30, in marea finala de la ProTV.     

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni