• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mesajul scris de Bianca Dragusanu in urma cu putin timp. Prietenilor ei nu le-a venit sa creada cand au vazut

Mesajul scris de Bianca Dragusanu in urma cu putin timp. Prietenilor ei nu le-a venit sa creada cand au vazut

Mesajul scris de Bianca Dragusanu in urma cu putin timp. Prietenilor ei nu le-a venit sa creada cand au vazut

Bianca Dragusanu nu trece prin cea mai frumoasa perioada din viata ei. Desi recent si-a serbat ziua de nastere, iar acest lucru ar fi trebuit sa reprezinte cea mai frumoasa zi din an pentru ea, la scurt timp a avut loc divortul de Victor Slav, care i-a umbrit fericirea.

Vizibil afectati de perioada prin care trec, Bianca Dragusanu si Victor Slav au mers impreuna, de mana, la notar, iar prezentatorul TV a fost mereu atent si grijuliu cu fosta sa sotie.

In urma cu putin timp, aceasta a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj emotionant: "Daca ai pierdut ceva... stai linistit, nu ai pierdut mult... daca ai pierdut mult, stai relaxat... nu ai pierdut totul... iar daca ai pierdut totul... traieste-ti viata, pentru ca nu mai ai ce pierde".

Prietenii virtuali nu au ramas deloc indiferenti la postarea fostei asistente TV, iar cei mai multi dintre ei i-au trimis sfaturi: "Bianca, nu te lasa, Dumnezeu va vrea impreuna; lupta pentru el si demonstreaza-i ca il iubesti, te pup, esti o scumpa", "Mergi cu capul sus, nu in jos, viata este frumoasa chiar daca pierzi" sau "Dumnezeu stie cine trebuie sa faca parte din viata ta si cine nu. Ai incredere si mergi mai departe. Cei care sunt meniti sa ramana langa tine vor ramane. Sa ai o zi linistita".

De cealalta parte, Victor Slav declara "La Maruta" despre relatia viitoare cu Bianca Dragusanu: "Nu am asteptari. Nu am discutat cum va arata relatia noastra de acum incolo".

In plus, prezentatorul rubricii Meteo de la ProTV a tinut sa puncteze ca Adrian Cristea a privit-o pe Bianca, fosta lui sotie, ca pe un trofeu. Vezi toate declaratiile lui Victor Slav din platoul "La Maruta", aici: VIDEO.


Post by Bianca Dragusanu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni