Miercuri, in "Las Fierbinti", Celentano isi va pierde casa. De la 21:30, la PROTV!

Miercuri, in "Las Fierbinti", Celentano isi va pierde casa. De la 21:30, la PROTV!

Maine seara, de la 21:30, Celentano isi va pierde casa. Tacut si nostalgic, acesta va fi surprins de Firicel in fata locuintei a carei nou proprietar este Ardiles.  

Fara niciun fel de problema, Ardiles s-a mutat in casa camaradului Celentano. Intreaga gospodarie a fost achizitionata legal de acesta. Ca un adevarat mosier, Ardiles se preocupa de bunul mers al lucrurilor, fiind tratat cum se cuvine de soacra amicului. Firicel va incerca sa lamureasca problema, fara prea mare succes. Telespectatorii vor afla maine, de la 21:30 care este adevarata problema a celor doi prieteni.

In acelasi episod, Bobita va fi extrem de ingrijorat de faptul ca internetul, ajuns de putin timp in localitate, face deja primele victime. Dorel este nedezlipit de calculator si de... filmele pentru adulti. Problema este mai grava in viziunea lui Bobita: Efbiaiu’ este pe fir, monitorizand intreaga activitate a tuturor internautilor. Panica se va extinde in intregul Fierbinti, toti fiind revoltati de monitorizarea ilegala a momentelor de intimitate virtuala. 

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni