Mihai Cernea (Bubu) a implinit 18 ani! Aici ii poti ura "La multi ani"

<span style="color:#f00;">Mihai Cernea (Bubu) a implinit 18 ani! </span>Aici ii poti ura "La multi ani"

A batut prima data in tobe la doi ani, la trei ani a primit cadou de Mos Nicolae primele sale tobe profesionale, iar primul turneu l-a sustinut cand avea cinci ani, la Costinesti.

Mihai Cernea, Bubu asa cum il cunoaste intreaga lumea, implineste astazi, pe 20 ianuarie, 18 ani, dar are deja o cariera muzicala solida in spate.

La 4 ani a fost implicat in primul sau proiect TV, la 5 ani concerta in fata publicului de la Costinesti, la 9 ani participa la Eurovisionul copiilor. Din orchestra liceului pana pe scena “Latin Grammy Awards”, unde a urcat alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica, nu a fost decat un pas. Sustinut de doi parinti celebri, Crina Mardare si Misu Cernea, Bubu a reusit, cu virtuozitatea sa sa-l impresioneze chiar si pe actorul Antonio Banderas care a tinut sa-l felicite personal.  

Pasionat de sunet, Bubu si-a infiintat o trupa rock, X-plod, alaturi de care a urcat pe scena unor festivaluri renumite din Austria si Germania. Acum Bubu s-a alaturat trupei “LaLa Band”, cel mai nou proiect muzical marca MediaPro Music. 

Fire polivalenta, Bubu Cernea si-a descoperit, la 6 ani, pasiunea pentru lumini astfel ca, atunci cand 50 Cent, Snoop Doggy Dog, Black Eyed Peas sau Prodigy au concertat in Romania, Bubu a fost cel responsabil cu asezarea luminilor pentru concertele acestor mari artisti.

Pentru viitor, Bubu are planuri marete - vrea sa studieze la Universitatea Berklee, unde deja a sustinut un curs,  iar in martie 2012 va merge in America pentru a sustine examenul de admitere. 

Care a fost cel mai frumos cadou primit de ziua lui

“A fost anul trecut, cand mama mi-a aratat imagini pe o caseta video de cand m-am nascut, am vazut toate filmarile din Olanda, si casa in care am crescut, alte filmari in care stateam in spatele tatalui meu care batea la tobe in cluburi. A fost foarte emotionant si mi s-a parut cel mai frumos."

Isi sarbatoreste ziua alaturi de colegii din LaLa Band

"Anul acesta imi voi sarbatori majoratul alaturi de toti prietenii si colegii mei din LaLa Band, colegi de clasa, prieteni foarte buni cu care nu m-am vazut demult, va fi foarte frumos, o sa fie alaturi de mine si parintii mei, bunica mea, fratii mei de la Class. De-abia astept!"

Ce isi doreste in 2012

"Vreau sa imi iau examenul de permis, am inceput scoala de soferi in decembrie, sper ca pana la sfarsitul lui februarie sa intru in randul celor cu carnet. Si evident, sa iau si Bac-ul cu brio anul acesta si sa intru la Universitatea Berklee la Boston, sper sa intru cu bursa si sa se lege cat mai multe conexiuni cu artistii de afara. Si imi mai doresc ca Pariu cu viata sa aiba in continuare succes!"

Un solo demential de tobe, marca Bubu Cernea:



Iar mai jos aveti o super galerie foto, cu diferite momente din viata lui - din copilarie si pana in prezent. 

LA MULTI ANI, BUBU CERNEA! :)

P.S. Nu uitati ca incepand din 6 februarie, in fiecare luni de la 20:30, punem din nou "Pariu cu viata" la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni