• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Mihai Margineanu: "Anul trecut, fata mea a vrut un urs adevarat, pe care Mos Nicolae nu l-a putut procura pe cai legale"

Mihai Margineanu: "Anul trecut, fata mea a vrut un urs adevarat, pe care Mos Nicolae nu l-a putut procura pe cai legale"

Mihai Margineanu: "Anul trecut, fata mea a vrut un urs adevarat, pe care Mos Nicolae nu l-a putut procura pe cai legale"

Mihai Margineanu povesteste cu umor traditiile de Mos Nicolae din familia sa.

1. Cum il asteapta copiii tai pe Mos Nicolae? Ce stiu despre el?
Orice prilej cu daruri este binevenit la orice copil din lumea asta. Nici ai mei nu fac nota discordanta. De data asta, copiii mei sunt curiosi daca vor primi cadou sau o nuia. Evident ca vor primi cadou, pentru ca merita!

2. Cum le-a ales Mosul cadourile?
La noi in casa Mosul are o metoda imbatabila de a alege cadourile. Mosul primeste o scrisoare de la copii si se conformeaza, in functie de bunul simt al acestora. Anul trecut, fata mea a vrut un urs adevarat, pe care Mosul nu l-a putut procura pe cai "legale". Dar Mosul fiind un adevarat improvizator, i-a adus o papusa de 1 metru 20 inaltime, ceea ce a produs panica in momentul in care Alexandra se trezea noaptea si se speria de "fetita" aia care statea nemiscata la locul ei.

3. A primit vreodata vreo nuielusa in loc de cadouri?
Desi sunt oarecum adeptul nuielusei in anumite momente, inca nu au primit niciuna.

4. La voi, parintii, vine Mosul?
Lupt cu toate resursele mele intelectuale de a pastra aceste sarbatori DOAR pentru copii. N-am invins inca! Infrangerea este si mai mare cand imi dau seama ca mie nu-mi aduce Mosul mai nimic. :)

5. Care este pentru voi sarbatoarea de Mos Nicolae (din copilaria voastra) pe care n-o veti uita niciodata?
Pana sa se prapadeasca ai mei parinti, am primit ciocolata si ciorapi de la Mos, in fiecare an. Chiar si atunci cind implinisem 36 de ani. Tata si mama ma urmareau si se amuzau de chipul meu mirat si oarecum contrariat, in fiecare an. Ciudat… de cand au murit parintii mei, n-am mai primt niciun cadou de Mos!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni