• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Asculta aici CEA MAI TARE coloana sonora a unui serial romanesc! “Las Fierbinti”, in curand la ProTV

Asculta aici CEA MAI TARE coloana sonora a unui serial romanesc! “Las Fierbinti”, in curand la ProTV

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Asculta aici CEA MAI TARE coloana sonora</span> a unui serial romanesc!<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> “Las Fierbinti”,</span> in curand la ProTV

Serialul de comedie “Las Fierbinti” care incepe in curand la Pro Tv vine cu o coloana sonora inedita ce poarta semnatura lui Mihai Margineanu.

Cunoscutul interpret si-a pus amprenta asupra muzicii pe care telespectatorii Pro Tv o vor putea asculta atat pe genericul serialului, cat si in fiecare episod in parte. In stilul sau original, inconfundabil, Mihai Margineanu canta in “Las Fierbinti” despre paradisul rural in care-si duc viata personajele serialului.

Mihai Margineanu recunoaste ca a fost cucerit de scenariul serialului din primele clipe, asa ca inspiratia nu a intarziat sa apara. “Am fost invitat de catre producatorul filmului la o discutie si-o cafea intr-un loc care te face sa zici DA, orice s-ar intampla. La o cafenea frumoasa si cu cafea buna! Si-am zis! Apoi, am asteptat scenariul si filmarile cu sufletul la gura. Il stiam pe Mimi Branescu, ca actor si scenarist, dar nu-l intalnisem niciodata si nici nu-mi picase in mana vreun script de-al lui."

"Am citit primele sase episoade intr-o ora. Am ras de mi-au dat lacrimile. Iar eu m-am simtit ca pestele in apa cantand despre si pentru lumea care imi este, cognitiv,  foarte aproape. Scenariul este scris extraordinar, nu trebuie decat sa-ti lasi mintea deschisa si versurile apar la doar cateva momente de replica actorului”, spune Margineanu. Acesta marturiseste ca momentele muzicale au fost compuse si cantate cu chitara chiar pe platourile de filmare, dupa care pregatite pentru coloana sonora in studio.

Colaborarea artistului cu echipa “Las Fierbinti” s-a concretizat si cu aparitia unui videoclip, “Dragoste rurala”, care contine imagini din serial si care poate fi urmarit pe site-ul protv.ro. “Dragostea Rurala este cladit pe structura unui cantec din folclor vechi de 100 de ani, refren ce l-a facut celebru chiar si pe marele artist Zavaidoc. Si este unul dintre cantecele pe care le-am pregatit pentru aceasta productie”, mai spune Mihai Margineanu.

Asculta aici "Dragoste rurala" - de pe coloana sonora a serialului LAS FIERBINTI:


De cate ori ajungeam la platou, toti cei carora le apaream in fata ma puneau sa-l cant. Si pentru ca mie nu trebuie sa-mi spui de doua ori sa cant, l-am tot repetat vreo luna de zile pe la toate locatiile de filmare. S-a facut un videoclip cu imagini din film, l-am chemat pe Marius Mihalache care mi-a facut cinstea si bucuria sa apara pe inregistrare si a iesit un  material de toata frumusetea.”

Telespectatorii Pro Tv il vor vedea pe Mihai Margineanu in “Las Fierbinti” in dubla ipostaza: de povestitor in versuri si muzica al evenimentelor, dar si de personaj. “Sunt personajul imaginar care povesteste cantind despre ce se va intampla si care trage o concluzie muzicala spre final, dar mai sunt Ardiles, betivul cantaret al satului si-al carciumii acesteia, un pic artist si pierde-vara ca un greiere autentic”, a incheiat Mihai Margineanu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni