• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Prima si singura reactie dupa imaginile compromitatoare aparute cu Mihai Petraiche in presa. INTERVIU EXCLUSIV

Prima si singura reactie dupa imaginile compromitatoare aparute cu Mihai Petraiche in presa. INTERVIU EXCLUSIV

<span style="color:#f00;">Prima si singura reactie</span> dupa imaginile compromitatoare aparute cu Mihai Petraiche in presa. <span style="color:#f00;">INTERVIU EXCLUSIV</span>

Mihai Petraiche, concurentul care a iesit pe locul 2 la Romanii au talent, vorbeste despre imaginile compromitatoare aparute cu el, la numai o zi dupa Marea Finala, intr-un interviu EXCLUSIV pentru protv.ro.

Cum te-ai apucat de fitness?

De fitness m-am apucat tot datorita dansului, pentru ca dansul pe care eu il practicam (breakdance) nu era promovat si nimeni nu era interesat de ceea ce fac.  Fitnessul este o disciplina in care pe langa miscarile standard, exista si o categorie de freestyle in care alegi orice miscare pentru a-ti evidentia musculatura, asa ca era ocazia perfecta pentru mine de a promova si breakdance-ul.

 

Pe internet au aparut o serie de filmulete si imagini cu tine din timpul unui videochat. Ce ne poti spune despre asta?

In 2006 ma pregateam pentru Campionatul European de Fitness din Italia. Proba de dans o castigam sigur, dar trebuia sa mai lucrez si la musculatura pentru a castiga titlu, asa ca am cazut de acord cu antrenorul sa marim greutatile si atunci a avut loc nefericitul accident: s-au tasat 2 vertebre atat de tare incat mi-au prins nervul sciatic si nu mai puteam merge.

Dupa o Luna de zile mi-am revenit cat de cat si am zis ca, chiar daca sunt  accidentat, trebuie sa merg  la Campionat. Bineinteles ca am luat ultimul loc si m-am accidentat si mai rau. Din ziua aia nu am mai putut face nimic legat de sport.  

Pentru ca dupa fiecare titlu primeam doar 150 RON, in perioada in care nu mai puteam face nimic pentru acesti bani, fiind accidentat, am acceptat sa fac o perioada videochat. Mi-am asumat acest risc, dar nu cred ca aceasta activitate a mea anuleaza sau exclude calitatile mele de dansator pentru care am fost apreciat.

 

Cat timp a durat recuperarea dupa accident?

In 2006 a avut loc accidentarea, in 2009 durerile au incetat, dar mai aveam niste crize, iar de dans am inceput sa ma reapuc usor in 2011. Recuperarea nu este insa niciodata completa.

Inainte cu doua saptamani de preselectiile pentru “Romanii au talent” am avut o criza de spate si era cat pe ce sa nu mai pot ajunge. Pe parcursul semifinalei si al finalei am trait cu emotia  sa nu fac vreo criza, pentru ca totul era pierdut.

 

Te asteptai sa ajungi atat de departe la “Romanii au talent”?

Nu ma asteptam nici macar sa ajung in semifinala, nu mai vorbesc de locul 2! Cand am aflat ca sunt in finala, am lucrat cate 9 ore in fiecare zi si schimbam coregrafia in fiecare zi. Chiar cu 1 ora inainte de a urca pe scena, am schimbat niste elemente.

 

Ce ai de gand sa faci de acum incolo?

In primul rand mi-as dori sa deschid o sala de breakdance si mi-ar placea foarte mult sa am sansa si sustinerea necesara pentru a lansa un DVD cu lectii de breakdance, cu miscarile pe care le-am facut in semifinala si finala.

Vezi VIDEO cu prestatia lui Mihai Petraiche din finala:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni