• PRO TV
  • Mirabela Dauer la ”Happy Hour”: ”9 ani am fost calcata in picioare de fostul sot”

Mirabela Dauer la ”Happy Hour”: ”9 ani am fost calcata in picioare de fostul sot”

Mirabela Dauer la ”Happy Hour”: 
”9 ani am fost calcata in picioare de fostul sot”

Mirabela Dauer a venit miercuri seara la “Happy Hour” si s-a alaturat campaniei “Bataia e rupta din... rau” initiata de emisiunea prezentata la Pro Tv de Catalin Maruta. Artista a facut dezvaluiri socante despre clipele de cosmar traite alaturi de cel de-al doilea sot al sau, regizorul Traian Popovici.

Mirabela Dauer a marturisit de pe Happylica ca, desi in lumina reflectoarelor era mereu o fire vesela, timp de noua ani cat a durat mariajul cu acesta a suferit o adevarata drama, fiind victima a violentei domestice. “Am fost calcata in picioare si la propriu si la figurat. Daca eram mai slaba puteam sa fiu acum pamant de flori”, a povestit artista.

Invitata lui Catalin Maruta si-a amintit cu durere ca era vanata aproape tot timpul si ca nu iesea din casa cu zilele. De cele mai multe ori, se machia pentru a acoperi loviturile si trebuia de fiecare data cand se intalnea cu cineva sa gaseasca scuze, spunand ca se lovise fie de usa, fie de perete. Isi aminteste ca totul a inceput cu o palma, dar de teama si rusine a indurat.

Familia sa nu a stiut nimic despre chinurile prin care trecea si abia dupa trei ani de casnicie tatal ei si-a dat seama ca fiica sa este batuta. Mirabela nu a facut insa nimic si a sperat ca nasterea baiatului ei va schimba lucrurile. Dar nu a fost asa si artista a indurat noua ani de violente fizice si psihice. Mirabela a spus ca este pentru prima si ultima data cand vorbeste despre acest episod dureros din viata ei, insa a tinut sa transmita un mesaj din inima pentru toate femeile ce sufera din cauza violentei domestice: ”Doamnelor nu stati, ca ajungeti in situatia mea!”

La ”Happy Hour”, Mirabela Dauer a vorbit si despre cum in urma cu 30 de ani isi pierdea baietelul in instanta. Crede ca fostul sot l-a indepartat de ea si i-a spus numai neadevaruri. Desi tot ce si-a dorit vreodata a fost o familie frumoasa, dupa cum stau lucrurile in prezent, artista crede ca l-a pierdut pentru totdeauna: “Nu am nevoie de tine, domnule Nanu”, a strigat cu multa amaraciune Mirabela Dauer.

Artista a spus ca pentru ea fiul ”a fost schimbat la maternitate”. Mai mult decat atat, a tinut sa adauge ca are alti oameni speciali in jurul ei, pe care ii considera adevaratii ei copii. Despre fostul ei sot, artista a precizat: ”Cel mai rau lucru pe care l-a facut este ca mi-a luat copilul. El a avut un avocat bandit, un nenorocit care mi-a luat tot ce am avut in casa. Mi-a schimbat copilul si o sa plateasca pentru asta”, a mai spus Mirabela la ”Happy Hour”.  





 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni