• PRO TV
  • Nea Marin, "Chuck Norris al folclorului romanesc", are meci cu Catalin Morosanu si Radu Valahu, ACUM la "Serviti, va rog!"

Nea Marin, "Chuck Norris al folclorului romanesc", are meci cu Catalin Morosanu si Radu Valahu, ACUM la "Serviti, va rog!"

Nea Marin, "Chuck Norris al folclorului romanesc", are meci cu Catalin Morosanu si Radu Valahu, ACUM la "Serviti, va rog!"

Azi, de la 20:30, la Pro Tv, Nea Marin isi masoara fortele cu "greii" sportului Catalin Morosanu si Radu Valahu la "Serviti, va rog!". Surorile "Cheeky Girls" si fostele concurente de la Masterchef, Maria Secrieriu si Maria Pop, vor intregi gasca de vedete puse la treaba de "Chuck Norris al folclorului romanesc".

Surorile Monica si Gabriela Irimia, cunoscute publicului drept "Cheeky Girls", vor ajunge pentru a cincea oara sub comanda lui Nea Marin la "Serviti, va rog!". "Nea Marin este un deliciu! Ne straduim din rasputeri sa-l suparam un pic si sa nu-i dam liniste si, culmea, functioneaza de fiecare data!", declara Gabriela. Cele doua surori vor face curat pe terasa, vor cara sezlonguri, vor da de mancare animalelor de la circ si vor intretine atmosfera la petrecerile din club. Satule de atat munca, fetele vor fugi din tabara de lucru la o reuniune a motociclistilor, unde se vor distra pe cinste la viteze ametitoare. Cum placerea are pretul ei, nu va trece mult pana cand zbirul Nea Marin le va gasi si le va ameninta cu batul, insa gemenele vor scapa neatinse datorita prietenilor "cu greutate" pe care si i-au facut printre motociclisti.

Radu Valahu, omul care trage si un avion cu propria-i greutate, va face skandenberg cu cate doi - trei oameni in acelasi timp, le va ridica pe gemenele Cheeky ca pe un fulg si il va sicana cu glumele pe Nea Marin. Cu toate acestea, forta "uriasului" nu ii va fi de prea mare folos atunci cand gazda emisiunii il va pune sa vopseasca si sa curete terasa, dar si sa atraga cum va sti mai bine clientii la party-urile tematice de la Crema.

Catalin Morosanu va imparti “ringul” de aceasta data cu implacabilul Nea Marin. Luptatorul va sapa o multime de gropi pe plaja, isi va folosi din plin antrenamentul ca sa care palmieri, va face curatenie si isi va incerca aptitudinile de barman. Chiar si asa, Morosanu nu isi va pierde buna dispozitie si va sta de glume cu Maria Secrieriu si Maria Pop, fostele concurente la Masterchef, ba chiar il va imita pe juratul care le-a facut pe fete sa tremure, Catalin Scarlatescu.

Cele doua “Marii” vor munci din nou sub presiune, la fel ca in concursul care le-a facut celebre, insa de aceasta data sub ochii vigilentului Nea Marin. Fetele vor face de mancare, vor fi ospatarite, dar nu vor scapa nici de carat mese, sezlonguri si saci de gunoi. Nea Marin isi va respecta inca o data principiul "Nu exista munca de barbati si munca de femei", asa ca in timp ce gemenele Cheeky si cele doua Marii se vor chinui sa care palmieri uriasi pe plaja, Morosanu si Valahu vor alege costume pentru petrecerile din club.

Desi glasul, cea mai puternica arma a sa, ii va juca feste “tartorului” Nea Marin, acesta va gasi alte modalitati de a "teroriza" vedetele. Pe cele doua Marii le va speria, mai - mai sa le sara inima, iar pe Cheeky Gabi o va alerga cu pensula plina de vopsea ca sa o manjeasca. Nici "colosii" Valahu si Morosanu nu vor scapa de strengariile lui Nea Marin. In timp ce acestia se vor racori in mare dupa atatea cazne, gazda emisiunii le va fura hainele de pe plaja si ii va lasa sa sufere de frig.

Meciul se anunta strans, iar vedetele au, fara indoiala, atuurile lor, insa telespectatorii vor vedea daca acestea vor fi in stare sa ii "zguduie" regulamentul lui Nea Marin sau vor sfarsi prin a munci de doua ori mai mult, marti si miercuri seeara, de la 20:30, la "Serviti, va rog!", numai la ProTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni