Opt noi concurenti cu voci incredibile, invingatori pe scena Vocea Romaniei!

Opt noi concurenti cu voci incredibile, invingatori pe scena Vocea Romaniei!

Vineri seara, telespectatorii au avut parte de o editie incendiara Vocea Romaniei, care a avut toate ingredientele unui show de proportii. Auditiile pe nevazute au continuat cu concurenti si sustinatori emotionati, antrenori entuziasmati, scaune intoarse si voci care au starnit reactii surprinzatoare.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:53, la nivel national, aproape 1.8 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:53, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor aproape 2.5 milioane de romani. 

A treia editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 13.9 puncte de rating si 32.6% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 7.6 puncte de rating si 17.8% share. 

Spectacol, surprize pentru antrenori si decizii neasteptate

Cea de-a treia editie Vocea Romaniei a adus aseara multe surprize, voci puternice, decizii neasteptate si un spectacol desavarsit. Nu au lipsit nici filozofia sau momentele amuzante. Concurentii au venit plini de emotii, dar cu speranta ca vor reusi sa impresioneze, insa doar opt dintre ei au intors scaunele antrenorilor si merg mai departe spre marele trofeu Vocea Romaniei. 

Sabrina Stroe a fost cea care a deschis show-ul. Concurenta a interpretat melodia Billie Jean intr-o maniera inedita, iar vocea ei puternica i-a facut pe Tudor si Moga sa se intoarca pentru ea. Antrenorii au fost incantati de nebunia ei de pe scena, iar Tudor i-a spus: “La ce curent functionezi, 110 sau 2.20? Ai fost foarte bine, ai transmis!”, si a reusit sa o aduca pe Sabrina in echipa lui.

Armand Murzea  a cantat o melodie country, Your man, cu care l-a convins pe Tudor ca merita sa mearga mai departe. Misiunea antrenorului a fost una simpla de data aceasta, s-a intors si l-a luat pe Armand in echipa lui, dar nu inainte de a-i spune: “Sper sa vrei sa incerci sa parasesti la un moment dat putin zona asta si sa incercam si alte lucruri. Bine ai venit in echipa mea!”.

Bogdan Vladau a cantat din spatele cortinei melodia Use somebody si a aratat inca o data ca doar vocea conteaza! Loredana si Moga au apreciat vocea si interpretarea lui Bogdan si au incercat sa-l convinga sa mearga in echipa lor. “Esti un om cu foarte multe talente! Mi-a placut nota inalta pe care ai luat-o, care a fost neasteptata.”, i-a transmis Loredana. Decizia concurentului a fost simpla in cele din urma si a ales sa mearga in echipa preferatei lui, Loredana.

Cu toate ca este o fire timida, Madalina Rusu a urcat pe scena si a demonstrat atunci cand a cantat melodia Proud Mary ca are o voce puternica. Concurenta a fost plina de energie, pe care a reusit sa i-o transmita si lui Moga. Antrenorul a fost singurul care s-a intors la momentul Madalinei, dar fericit de alegerea facuta, a spus: “Mi-a placut dinamica vocii tale si-mi place ca ai tupeu! Bine ai venit in echipa mea!”.

Cea mai mare surpriza a serii a fost Mihai Rait Dragomir. Actorul din Las Fierbinti a venit insotit de colegii sai din indragitul serial de comedie, care l-au sustinut in momentul in care acesta a cantat melodia Zaraza. Interpretarea lui i-a impresionat pe Loredana, Smiley si Moga, iar antrenorii s-au intors si au facut tot posibilul sa il aduca in echipa lor. “Acum imi dau seama ce misto arati de fapt! Nu am stiut ca ai asa voce! Nu-mi vine sa cred! I love you, Misu!”, i-a spus Loredana, in a carei echipa Mihai a decis sa mearga.

Andreea Vatavu a cantat melodia Hey Mama si a demonstrat ca vocea ei puternica merita sa continue drumul in competitie. Scaunele lui Smiley si Moga s-au intors, iar la finalul momentului cei doi au incercat sa o convinga sa se alature echipei lor. Andreea i-a ascultat cu atentie, dar alegerea ei a fost echipa Smiley. “Pentru mine a fost foarte ofertant! Imi placi! Bine ai venit in echipa mea!”, i-a spus antrenorul.

Inca de la primele note cantate de Andrei Vitan, toti cei patru antrenori au apasat pe buton si s-au intors. Melodia Feeling good i-a pus concurentului vocea in valoare, cu care a reusit sa-i impresioneze pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga. “Vocea ta are mai mult decat tehnica, are emotie! Iar emotia e benzina unei piese. Ai o voce foarte bine pusa la punct!”, i-a spus Moga, care a reusit sa-l ia pe Andrei in echipa lui.

Si Florentina Ciuna i-a cucerit pe toti cei patru antrenori cu vocea sa plina de forta. Concurenta a interpretat piesa Fallin’ si i-a determinat pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga sa lupte pentru ea. “Eu cred ca pot sa-ti ofer mai mult. Eu pun pariu pe emotie!”, i-a spus Tudor. Dupa minute bune in care toti patru au venit cu argumente pentru a o convinge sa mearga in echipa lor, Florentina a decis sa se alature echipei lui Tudor.

Inca opt concurenti continua drumul in competitia vocilor. Vineri seara, Tudor a adus inca 3 concurenti in echipa sa, Loredana si Moga cate doi concurenti, iar Moga unul. Dupa cea de-a treia runda de auditii pe nevazute, echipa Tudor are 8 concurenti, echipele Loredana si Moga cate cinci, iar echipa Smiley sase concurenti.

Vocea Romaniei revine si vinerea viitoare cu noi concurenti determinati sa impresioneze si sa continue lupta in show, momente surprinzatoare, decizii neasteptate si multe surprize.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni