Patru echipe formidabile dau Romania mai tare de 1 decembrie la Vocea Romaniei!

Patru echipe formidabile dau Romania mai tare de 1 decembrie la Vocea Romaniei!

Patru echipe, patru antrenori, 16 concurenti si 16 momente formidabile prezentate pe 1 decembrie, de la 20:30, in cel de-al treilea live Vocea Romaniei! 

Repetitiile sunt in toi, iar Tudor, Smiley, Lori si Despot sunt extrem de incantati de componenta echipelor lor in acest moment si au foarte mare incredere ca vineri vor cuceri publicul cu alegerile facute si cu momentele pe care le vor prezenta in show.

Am o echipa extrem de echilibrata. Toti sunt excelenti. Dar in acelasi timp foarte diferiti, ceea ce face misiunea mea foarte grea, pentru ca pentru fiecare concurent care ar merge mai departe  strategia ar trebui sa fie total diferita. Am concurenti cu textura extraordinara in voce, cum ar fi Stefan, in acelasi timp, am concurenti cu un ambitus absolut spectaculos, cum ar fi Jane. Am o voce curata, cristalina, care taie ca un laser, in persoana Mariei, si am o voce masculina senzationala, Laurentiu, care are si ambitus, are si niste joase foarte calde si intime aproape si care are un palier extrem generos de cantat. Cred ca e o echipa aproape cat o finala, ei toti sunt foarte buni si vor avea finala lor in cadrul echipei mele, ceea ce ma bucura.”, a spus Tudor despre echipa lui.

Ma bucur foarte tare ca am avut inspiratia sa ma intorc la auditiile pe nevazute la acesti patru concurenti care sunt acum in echipa mea: Ana, Amir, Octavian si Paul. Toti au un potential urias si canta intotdeauna ca si cum ar canta ultima oara, cu pofta, cu dorinta, din tot sufletul. Cred ca echipa mea poate sa sustina in momentul asta singura un spectacol. Sunt patru concurenti foarte variati ca voci, ca simtire, ca muzica, iar pe 1 decembrie veti asista la un spectacol pe cinste. Sper ca oamenii sa-i voteze romaneste, pentru ca toti stiu sa romaneasca.”, a declarat Smiley despre echipa lui inainte de cel de-al treilea live Vocea Romaniei.

Team Lori se prezinta vinerea asta cu patru fete, in sfarsit girl power este in actiune! Am patru fete talentate, frumoase, sexi, cu voci extraordinare, si cred ca momentul nostru va fi unul la inaltime. Zsuzsana este copilul rebel, este timbrul unic, special, este acea voce pe care o intalnesti o singura data in viata. Amalia este un bulgare de energie, blonda atomica, Adriana este ingerul nostru, este cea mai pura si cea mai sensibila voce, iar Diana este cea care se duce si cucereste cu fiecare sunet pe care-l scoate si cu fiecare privire. Asa ca, nu uitati, vineri aveti toate motivele sa votati team Lori!.”, a spus Loredana, incantata de echipa ei.

Si Despot s-a apropiat foarte mult de concurentii din echipa lui, lucreaza foarte bine impreuna, si a declarat despre ei:
Am in echipa patru muschetari cu voci uriase, patru artisti care accepta orice provocare si care sunt gata in orice moment sa urce pe scena si sa cucereasca publicul. Aproape ca nu mai suntem o echipa cu un antrenor, ci o gasca de prieteni, in care autoritatea este impusa de experienta si de varsta. Din fericire, tot eu sunt acela care le poseda pe ambele, insa concurentii din echipa Despot vin de fiecare data cu interpretarile originale si cu dorinta de a face spectacol. Mi-ar placea tare mult ca toti cei de acasa sa-i cunoasca pe Andrada, Andreea, Mano si Robert asa cum ii stiu eu, sa fie alaturi de ei si sa-i voteze vinerea aceasta.”. 

Vineri, 1 decembrie, de la 20:30, ne bucuram de un spectacol unic in cel de-al treilea live Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni