• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Patru pasionati de sporturi urbane prezinta arta de a fi impreuna, duminica, in Apropo TV!

Patru pasionati de sporturi urbane prezinta arta de a fi impreuna, duminica, in Apropo TV!

Patru pasionati de sporturi urbane prezinta arta de a fi impreuna, duminica, in Apropo TV!

Andi Moisescu impreuna cu Marius Florea Vizate, Gojira si Elena Merisoreanu vor continua duminica aceasta, de la ora 13:00, discutia despre folclorul de rit nou, in Apropo TV de colectie, iar in cadrul rubricii 101 locuri vom face o excursie pe Transalpina, cel mai inalt drum rutier din Romania, dar si din intregul lant al Muntilor Carpati, situat in Pasul Urdele, la o altitudine maxima de 2145 metri.

In rubrica Next Gen, Andi Moisescu va vorbi cu patru pasionati de sporturi urbane si vom afla drumul lor, de la ambitie la emotie. Este vorba despre organizatorii We Tour, cel mai mare eveniment freestyle din Romania. Tot duminica aceasta, stand-up comediantul Teo si Ruby vor analiza cateva aplicatii de intalnire virtuala.

Invitatii lui Andi Moisescu in rubrica The Pubfather vor fi Bogdan Naumovici, Adrian Vancica si juratul MasterChef, Liviu Popescu, iar impreuna vor dezbate pe tema sfantului gratar si vor face referire la cateva spoturi publicitare de la noi. 

Duminica, de la 13:00, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 24-lea sezon Apropo TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni