• PRO TV
  • Paul, Maria si Elena si-au sarbatorit zilele de nastere la Ferma vedetelor

Paul, Maria si Elena si-au sarbatorit zilele de nastere la Ferma vedetelor

Paul, Maria si Elena si-au sarbatorit zilele de nastere la Ferma vedetelor

Escapada planuita de Nea Rata pentru Paul si Sorana s-a dovedit a fi productiva. Ce doi s-au indulcit si au cumparat bunatati colegilor, pentru a sarbatori zilele de nastere ale celor aflati in ferma. Elena a avut o decizie foarte grea de luat, care ii poate afecta parcursul in ferma. Ea a putut alege ca prim duelist pe oricare dintre cei sase ramasi in casa, iar ea a ales sa il trimita la duel pe Vasile.

Editia de ieri seara a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarita de peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:31 - 21:26. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.3 puncte de rating si 22.8%, in timp ce postul clasat pe locul doi a obtinut 4.1 puncte de rating si 11.4% share. 

Ajunsi intr-un magazin plin cu prajituri si tot felul de delicii, Sorana si Paul au fost coplesiti de abundenta care ii inconjura: „Mie unul mi-a venit sa plang de pofta. Acest sentiment nu credeam ca exista: sa plangi ca ti-e pofta de un lucru. Imi venea sa fur orice!”, a spus Paul. „Toata acea vitrina, cu atat de multe fursecuri, o cofetarie atat de frumoasa! Imi venea sa ma duc sa dau cu limba pe vitrina, eram disperata acolo!”, a marturisit Sorana. In timp ce ei erau exaltati de bunatatile din fata ochilor, ceilalti ii cautau de zor prin ferma. 

Intorsi in ferma, cei doi au descoperit ca restul fermierilor erau suparati pe evadarea lor. Maria a fost cea mai suparata, deoarece ea nu a avut parte de un moment de libertate, iar Nea Rata a incercat sa o imbuneze. Lucrurile s-au potrivit perfect, deoarece Maria isi dorea „un tort mare, mare de ciocolata!”. Cand Sorana si Paul au intrat pe usa cu tortul mult dorit si alte bunatati, Maria a fost emotionata pana la lacrimi. Ea, Elena si Paul au suflat in lumanare si si-au pus cate o dorinta pentru zilele lor de nastere, care ar fi trebuit sarbatorite in ferma, insa neavand notiunea timpului, nu stiu daca au trecut sau urmeaza. „Chiar a fost cea mai frumoasa surpriza de cand am intrat eu in ferma, cea mai imbelsugata masa si cea mai altfel!”, a declarat Elena. 

Raluca Badulescu a dat testul suprem de fermiera: a muls capra fiind asistata de toti concurentii: „Zici ca o sa nasc tripleti, asa de tare ma concentrez!”, a marturisit ea. Raluca a reusit sa mulga 210 mililitri de lapte, iar pentru acest lucru fermierii au putut pastra toate alimentele ramase in papornita cu care a venit. Inainte sa paraseasca ferma, Raluca le-a facut cadou cateva fursecuri si doua jocuri. Momentul plecarii a emotionat-o pana la lacrimi si a marturisit: „Ca invitat as mai fi stat cu ei vreo saptamana, doua!”. 

Iulia a organizat fermierii in jurul mesei si au discutat, mai in gluma, mai in serios, despre cum ii afecteaza abstinenta. Maria a fost cea mai curajoasa si a recunoscut ca este foarte afectata din acest punct de vedere. Elena a trebuit sa aleaga un prim duelist dintre cei sase servitori si a ales sa il trimita pe Vasile la duel. „Imi pare sincer rau ca alegerea pe care o fac  creaza un foarte mare disconfort in ceea ce il priveste pe Denis, pentru ca la Denis tin foarte mult. Stiu ca il va alege pe Denis, dar cred ca pana in finala trebuie sa ajunga oamenii care merita. Vasile este desemnat. Alegerea pe care am facut-o acum ma va costa alegerea mea la duel saptamana viitoare, 100%!”, a declarat Elena. „Ma asteptam de mult sa ma propuna la duel!”, a marturist Vasile. 

In aceasta seara, de la 20:30, doi fermieri cu greutate din sezonul trecut vor trece pragul fermei cipriote, aducand cu ei un bagaj mare de cunostinte acumulate in primul sezon Ferma vedetelor si sfaturi strategice. Nimeni nu stie de ce Augustin Viziru si Ionut Iftimoaie, doi dintre cei mai puternici concurenti ai primului sezon, au venit tocmai acum in Ferma vedetelor, cand batalia pentru marele premiu intra pe ultima suta de metri. Tot in aceasta seara, telespectatorii vor vedea un duel plin de tenisune intre barbati, care va trimite acasa unul dintre personajele cheie ale competitiei. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni