• PRO TV
  • Pavel Bârsan este Viorel in sitcomul "Tanti Florica"

Pavel Bârsan este Viorel in sitcomul "Tanti Florica"

Pavel Bârsan este Viorel in sitcomul "Tanti Florica"

Viorel, fiul homosexual al simpaticei Tanti Florica, va fi interpretat de actorul Pavel Barsan, actor implicat in numeroase alte proiecte, precum trupa lui de teatru de improvizatie, Improvisneyland, si numeroase alte piese jucate, printre altele, la Teatrele Excelsior, Metropolis si C. Tanase.

Actorul a primit vestea ca va fi la ProTV Viorel cu mare bucurie, mai ales ca pe platourile de filmare a dat peste o multime de oameni pe care ii cunostea deja din timpul unor proiecte anterioare. „M-am simtit foarte relaxat si am lucrat cu foarte multa placere”, a marturisit Pavel.

Despre Viorel, personajul in pielea caruia intra miercuri de miercuri la ProTV, Pavel crede ca este „extrem de sensibil” si „de un comic involuntar”. 

Colaborarea cu Florin Calinescu, actorul din rolul principal, a mers struna. Dupa cum recunoaste chiar el, Pavel a regasit in marele actor un partener de scena alaturi de care reprezentatia merge struna. „Toata lumea stie cum este ca actor, dar am descoperit ca este un partener excelent, foarte generos. Te asculta, nu se baga peste tine, iti face loc la replica, lucreaza foarte curat. Daca improvizezi, nu te taie, te asculta, iar daca nu ii place (fiind si unul dintre regizorii serialului si, de asemenea, si scenarist) iti zice dupa dubla respectiva, nu opreste filmarea”, a povestit Pavel. 

Despre mama lui de la ProTV, Tanti Florica, Pavel crede ca este reprezentativa pentru Romania. „Multe se pot spune despre tara noastra, dar nu si ca ar duce lipsa de Florici. Eu cred ca din cauza asta ii spun unii „Romanica”, sa rimeze cu „Tanti Florica”. E un domeniu la care stam bine, un domeniu in care productia autohtona merge struna, fara prea mari sanse de a se opri vreodata. As putea spune chiar ca excelam la capitolul FIB (Floricismul Intern Brut)”, a declarat amuzat Pavel Barsan

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni