• PRO TV
  • Pentru prima data in aceasta formula, juriul "MasterChef" vine astazi, de la 17:30, la "Traieste-ti vara"

Pentru prima data in aceasta formula, juriul "MasterChef" vine astazi, de la 17:30, la "Traieste-ti vara"

Pentru prima data in aceasta formula, juriul "MasterChef" vine astazi, de la 17:30, la "Traieste-ti vara"

Laura Cosoi si Cabral incep saptamana in forta si ii aduc in platoul "Traieste-ti vara" pe cei trei masterchefi: Patrizia Paglieri, Chef FOA si Adrian Hadean. Pentru prima data invitati intr-o emisiune in aceasta formula, juratii "MasterChef" vor dezvalui cateva dintre secretele lor, cum se simt de cand formeaza o echipa, dar si cu ce isi vor surprinde telespectatorii din toamna, la ProTV.

Mihai Traistariu vine si el la "Traieste-ti vara" unde isi va prezenta noile si viitoarele proiecte si va vorbi despre perioada in care a lipsit de pe micile ecrane, cu ce s-a ocupat in tot acest timp.

Nu pierde concursul zilei de astazi! Cabral si Laura au pregatita o intrebare care va aduce celui mai creativ concurent un premiu de 1000 de euro!

Gazdele emisiunii vor dezbate si cele mai fierbinti subiecte de la malul marii: Anca Turcasiu vorbeste in premiera despre iubirile ei, Madalina Pamfile filmata in club cu fotbalistul Daminuta, ce batai si conflicte au avut loc weekendul acesta pe litoral si cum au fost ele aplanate, vizita lui John Newman in Romania si multe altele.

Ramaneti si astazi alaturi de Laura si Cabral, incepand cu ora 17:30 la Traieste-ti vara, doar la ProTV!

Vara se joaca la Pro TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni