• PRO TV
  • Piratii Elena Lasconi, Roxana Nemes, Denis Stefan si Vasile Calofir au intrat aseara in Ferma Vedetelor

Piratii Elena Lasconi, Roxana Nemes, Denis Stefan si Vasile Calofir au intrat aseara in Ferma Vedetelor

Piratii Elena Lasconi, Roxana Nemes, Denis Stefan si Vasile Calofir au intrat aseara in Ferma Vedetelor

In editia de aseara, fermierii romani au avut sansa de a se scalda in apa Marii Mediteranei. Nea Rata i-a recompensat pentru indeplinirea sarcinilor cu o scurta evadare din ferma, care a inclus si o sesiune de masaj.

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:31 - 21:37. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:33, a reunit peste 1.7 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8 puncte de rating si 21.2% share.

Editia a debutat cu surpriza facuta de Nea Rata concurentilor: o vizita la Marea Mediterana si o sedinta de masaj pe malul marii. Dupa ce s-au jucat in apa limpede, concurentii s-au intors la ferma, unde Iulia a venit sa le dezvaluie noul fermier sef. La iesirea din competitia pentru titlul de Fermierul anului, AMI a nominalizat-o pe Sorana pentru a conduce ferma. Nominalizata a avut sarcina de a alege cei doi servitori ai saptamanii: Mircea N. Stoian si Maria Constantin. 

Surpriza cea mare a editiei de marti a fost calul troian poposit din senin la poarta fermei. 4 pirati se aflau ascunsi in cal: Elena Lasconi, Roxana Nemes, Denis Stefan si Vasile Calofir. Cei 4 au fost extrem de bine primiti de fermieri, bucuria fiind vizibila pe fetele tuturor. Cei 4 pirati veniti in ferma au avut provocarea de a-si castiga imunitatea, care le asigura un loc in ferma departe de duel. Asadar, Iulia a provocat-o pe Soarana, fermierul sef, la un duel cu unul dintre pirati. Aceasta l-a ales adversar pe Vasile, cu care s-a duelat intr-o proba de echilibru. Vasile a reusit s-o dezechilibreze pe Sorana de doua ori, castigand duelul barnei si, implicit, imunitate pentru toti cei 4 pirati.

Pentru a-si face o intrare cum se cuvine in ferma, piratii au venit cu bunatati pentru concurentii aflati deja in competitie: cafea, vin si alimente. Incercarea celor 4 de a se integra bine inca din prima zi a fost rasplatita cu sarcini stricte de la fermierul sef: Roxana si Elena au spalat vasele, iar Vasile si Denis au facut echipa cu Paul, Octavian si Marcel pentru amenajarea curtii. Surprizele n-au contenit sa apara in editia de aseara, Nea Rata aducandu-le fermierilor inca doua animale - o magarita si un manz. Fermierii au fost extrem de incantati de prezenta celor doua simpatice animale! 

Editia s-a incheiat cu alegerea primului duelist al saptamanii. Sorana l-a nominalizat pe Mircea N. Stoian, care va avea sarcina sa-si aleaga diseara adversarul. Diseara, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari noi peripetii ale concurentilor din Cipru, dar si un duel spectaculos! 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni