• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Povestea de dragoste a lui Celentano si firma de transport Giani & Rata au cucerit Romania 

Povestea de dragoste a lui Celentano si firma de transport Giani & Rata au cucerit Romania 

Povestea de dragoste a lui Celentano si firma de transport Giani & Rata au cucerit Romania 

Romanii au ales si in aceasta saptamana cel mai bun serial de comedie romanesc.

Romania a ales comedia! E stiut faptul ca serialul Las Fierbinti este cel mai bun remediu pentru o seara relaxanta. Aseara, versurile lui Celentano si firma de transport a simpaticilor Giani si Rata au fost urmarite la nivel national de aproape 2 milioane de romani pe toata durata serialului, iar momentul de maxima audienta inregistrat la 21:12 a strans 2.685.000 milioane de romani in fata televizoarelor. 

Cele mai noi episoade ale sezonului sase au clasat PRO TV pe locul 1 pe toate categoriile de public. Asadar, in intervalul de difuzare 20:30 – 22:31, pe publicul comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 12 puncte de rating si o cota de piata de 27.5%, cifre de doua ori mai mari fata de urmatorul post clasat care a inregistrat 6 puncte de rating si o cota de piata de 13.8%.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii celor 2 episoade o audienta medie de 9.7 puncte de rating si 19% cota de piata, al doilea post clasat care a inregistrat 7.8 puncte de rating si 15,2% cota de piata.

Pozitia de lider a fost mentinuta si la nivel national, unde Las Fierbinti a inregistrat o audienta medie de 10.8 puncte de rating si 20.5% cota de piata, urmata de un rating de 7.9 puncte si 15% cota de piata obtinute de postul clasat pe locul 2.

Primul episod difuzat aseara a prezentat drama dragostei neimplinite pe care o traieste Celentano. Amorezat fiind de Manuela, acesta a facut tot posibilul ca sa ii poata recita acesteia o poezie compusa special pentru ea. Contra sumei modice de 12 purcelusi de lapte, Bobita pune la cale matrapazlacul impreuna cu Vasile, sotul frumoasei Manuela. In acelasi episod, Giani si Rata s-au asociat, infiintand o mica firma de transport, primul fiind sofer, iar celalalt dispecer.

In cel de al doilea episod, camera de supraveghere instalata de Vasile l-a ajutat sa afle adevarata parere a angajatilor sai. Nemultumit de sinceritatea pe care o afisau acestia, a decis sa o inlocuiasca pe Dalida cu Gianina, iar pe cei doi consilieri Bobita si Giani cu Rata si Oaie. Sau cel putin asa a incercat.

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni