• Emisiuni
  • MasterChef
  • Povestea lor de dragoste a inceput pe Facebook. Cum a cucerit-o Florin Dumitrescu pe iubita lui:

Povestea lor de dragoste a inceput pe Facebook. Cum a cucerit-o Florin Dumitrescu pe iubita lui:

Povestea lor de dragoste <span style="color:#f00;">a inceput pe Facebook.</span> Cum a cucerit-o Florin Dumitrescu pe iubita lui:

Florin Dumitrescu si Cristina s-au cunoscut in urma cu doi ani, intr-o zi torida de august. La vremea respectiva, amandoi erau singuri.

 

Treceam printr-o perioada foarte ciudata a vietii mele” povesteste juratul de la MasterChefPrima lor intalnire a avut loc in restaurantul unde lucra pe atunci Florin. Cristina Sima venise sa afle totul despre un nou fel de mancare, preparat de cel care avea sa-i devina iubit.

Bineinteles  ca de la testat melcii lui Florin Dumitrescu, am cautat-o pe Facebook;  ei i-am spus “mi-ai aparut in lista de sugestii, WOW, ce coincidenta, exact in ziua in care ne-am cunoscut!” Da’ de unde, am cautat-o eu!” marturiseste cel mai tanar si mai popular jurat de la Masterchef.

Juratul de la Masterchef si-a cucerit iubita inventand un desert special pentru ea: Pomme de Sima.

Marul lui Sima (numele ei de familie), in traducere. De fapt, este un mar in foietaj, cu scortisoara, caramel si frisca cu piper. Am vrut sa o impresionez pe iubita mea. Eram la inceputurile relatiei noastre si am intrebat-o ce ar trebui sa contina un desert care sa fie pe placul ei. Mi-a spus ca adora caramelul si merele coapte. Am incercat sa creez un desert care sa o reprezinte si cred ca am reusit” a declarat el.

Reactia iubitei lui a meritat toata stradania: “A ramas fara cuvinte! Era foarte impresionata. Dupa ce l-a savurat mi-a spus ca e cel mai bun desert pe care l-a gustat vreodata. Asadar, am avut succes, avand in vedere ca suntem de atunci impreuna”, a adaugat Florin. 


Joi seara, a avut loc inaugurarea celui mai chic restaurant din capitala, Morgan La Dud, unde gateste Chef Florin. La eveniment au luat parte o multime de vedete, dar si fosti concurenti de la MasterChef, iar Cristina Sima, iubita lui Florin, a fost acolo sa-l sustina. :)





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni