Povestea merge mai departe pentru concurentii "Vocea Romaniei"

Povestea merge mai departe pentru concurentii "Vocea Romaniei"

Pentru a patra oara, “Vocea Romaniei”, competitia nationala a adevaratelor voci va aduce in fata telespectatorilor incepand din toamna, un nou sezon plin de personalitate, emotie, curaj si surprize muzicale. Cel mai puternic show de televiziune, asa cum o arata si audientele inregistrate in editiile precedente, va da startul in aceasta toamna unei noi editii pline de spectacol si voci deosebite.

Concurentii sunt pregatiti sa ii surprinda pe jurati si pe telespectatori cu vocea lor si sa intre in competitia pentru ravnitul trofeu “Vocea Romaniei”.

 

"Vocea Romaniei" reprezinta o adevarata rampa de lansare pentru concurenti, este o experienta unica si solicitanta. Concurentii sezoanelor precedente ale emisiunii sunt dovezile faptului ca participarea i-a ajutat foarte mult pe plan profesional, primind un aport de imagine ridicat. Foarte multi dintre ei, nu au incetat sa isi urmeze visul, iar in prezent au proiecte importante cu case mari de productie din Romania.

 

 

De la "Vocea Romaniei", direct in topuri alaturi de una dintre cele mai sexy artiste! Anthony Icuagu, concurent in primul sezon al emisiunii in echipa lui Smiley, este deja un nume important in muzica romaneasca si datorita carierei muzicale proprii, dar si datorita pasiunii sale de a regiza videoclipuri. Muzica, o pasiune foarte importanta pentru el, a inceput de la nivelul de compozitor, insa convins de cei din jurul sau, a hotarat ca ii sta mai bine in postura de cantaret. 

 

Anthony Icuagu a lansat in 2013 single-ul Masquerade, iar in ultima perioada a realizat o serie de coveruri alaturi de Xonia - Say Something sau Dear Darlin'. Recent,  alaturi de Universal Music a lansat un nou single si un nou videoclip, Sunbright, un feat cu Giulia.

 

 “Am semnat cu o casa de discuri, am lansat cateva piese, insa eu am avut o perioada in care m-am concentrat pe partea de regie si ma pot lauda cu peste 60 de videoclipuri la activ. Muzica este prima mea dragoste si nu am renuntat niciodata la ea, doar ca din cand in cand ne mai dam cate o pauza. Am simtit nevoia sa ma retrag in studio si sa lucrez mai mult acolo, pana cand imi gasesc o directie care sa ma reprezinte si care sa imi placa 100%. Acum doua saptamani am lansat oficial un nou concept de live-band alaturi de Xonia, asa ca pot spune ca in momentul acesta sunt pregatit sa arat publicului cine sunt eu ca artist si pot sa sper ca lor le va placea”, declara Anthony.

 

Excentrica Iulia Dumitrache, o prezenta surprinzatoare a sezonului trecut in echipa Loredanei, recunoaste ca viata i s-a schimbat in bine in urma concursului. A cunoscut oameni noi, si-a facut multi prieteni si a evoluat din punct de vedere profesional. “Imediat dupa concurs am reusit sa-mi gasesc o echipa de producatori si compozitori cu care am lansat deja un prim single numit K.O… si il pregatim pe urmatorul”, ne-a marturisit Iulia.

 

Il apreciaza foarte mult pe fostul ei coleg din concurs, Adrian Nour, si a ramas profund impresionata de modul in care acesta a reusit sa transmita publicului melodiile pe care le-a interpretat. in acelasi timp, spune ca i-ar placea foarte mult sa poata face un featuring cu el. Daca ar fi sa mai participe inca o data la "Vocea Romaniei", si-ar dori sa poata face parte din echipa noului antrenor, Tudor Chirila.

 

Ei sunt doar cativa dintre cei care au reusit sa-si faca loc printre artistii din Romania si sa cucereasca publicul cu vocea lor.

 

 “Vocea Romaniei” este emisiunea care a atins recorduri de audienta in editiile precedente. Show-ul a obținut rezultate record la PRO TV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare: 8,5 rating si 26% share in anul 2011, 12 rating si 26,4% share in 2012 si 13,2 rating si 30,5% share in 2013. Datele au fost oferite pentru publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

 

Dupa ce, timp de trei sezoane, a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, adevarata competitie a vocilor continua cu un nou sezon  “Vocea Romaniei”, in aceasta toamna la Pro TV.  

 

The Voice este un format international cu o popularitate imensa, care a castigat in ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show). 

 

“Vocea Romaniei” - Doar Vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni