Preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei au loc weekend-ul acesta la Iasi!

Preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei au loc weekend-ul acesta la Iasi!

Dupa ce Brasovul si Timisoara au demonstrat ca doar vocea conteza, a venit randul Iasului sa arate ca moldovenii pot impresiona prin cantec. Toti locuitorii din Iasi, dar si din localitatile invecinate, sunt asteptati la preselectiile Vocea Romaniei Junior si Vocea Romaniei din acest weekend, sa arate ca au calitati vocale incredibile, ca sunt dezinvolti, ca merita sa urce pe scena si sa fie vazuti de intreaga tara.

Astazi, 19 martie, incepand cu ora 09:00, copiii intre 7 si 14 ani sunt invitati la preselectiile Vocea Romaniei Junior, care vor avea loc la hotel Unirea! Duminica, 20 martie, tot de la ora 09:00, la hotel Unirea, tinerii si adultii sunt invitati sa-si faca vocile auzite in cadrul preselectiilor Vocea Romaniei!

Arata-le tuturor ca doar vocea conteaza, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor si intoarce scaunele tuturor antrenorilor!

Toti cei care se exprima cel mai bine prin muzica, canta cu bucurie si pasiune, isi doresc sa uimeasca si sa fie cunoscuti, sunt asteptati weekend-ul acesta la hotelul Unirea din Iasi, la preselectiile pentru noua emisiune Vocea Romaniei Junior si pentru cel de-al saselea sezon al celei mai bune competitii a vocilor, Vocea Romaniei!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni