Preselectiile Vocea Romaniei s-au incheiat!

Preselectiile Vocea Romaniei s-au incheiat!

Caravana Vocea Romaniei a avut, weekend-ul acesta, ultima oprire pentru cel de-al saselea sezon, la Bucuresti. Tinerii si adultii au venit siguri pe ei, dornici sa impresioneze, si-au demonstrat calitatile vocale in cadrul preselectiilor care au avut loc sambata si duminica si au aratat ca sunt gata sa urce pe scena si sa intoarca scaunele antrenorilor. 

Cristina Balan, castigatoarea trofeului Vocea Romaniei sezonul trecut, si Tobi Ibitoye, finalist in cel de-al cincilea sezon, au venit weekend-ul acesta la preselectii pentru a fi alaturi de noii inscrisi si a-i incuraja. ”Pentru mine, Vocea Romaniei a reprezentat mai mult decat toti anii carierei mele insumati. Pe aceasta scena m-am manifestat asa cum n-am mai facut-o niciodata si, in acest fel, multi oameni m-au putut descoperi asa cum sunt, cu calitati si defecte, dar reala si sincera. Fiindca, la Vocea Romaniei, doar vocea conteaza, cu adevarat. Ii incurajez pe toti cei care isi doresc sa fie auziti sa lupte pentru visul lor. Poate castiga si trofeul, dar sigur castiga respect si o experienta unica!”, a spus Cristina.

Plin de entuziasm, energie si cu zambetul pe buze, ca de obicei, Tobi a completat: ”Experienta Vocea Romaniei, pentru mine, implica foarte multe sentimente si emotii, iar toate acestea iti dau senzatia ca traiesti viata la intensitate maxima. Acum ma simt nostalgic, asta e cuvantul potrivit. Pentru toti cei pentru care muzica inseamna totul si care isi doresc sa imparta acest lucru cu toata lumea, Vocea Romaniei este cel mai bun loc de a incepe! Este locul in care inveti sa traiesti ca un adevarat artist! Super, mega, fantastic, asa e Vocea in trei cuvinte!”.

Caravana Vocea Romaniei a vizitat 5 orase: Brasov, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Bucuresti. 

Tinerii si adultii au venit la preselectii in tara hotarati sa surprinda si sa demonstreze ca doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni