• PRO TV
  • Prigoana contraataca. Care este adevaratul motiv al divortului de Adriana Bahmuteanu

Prigoana contraataca. Care este adevaratul motiv al divortului de Adriana Bahmuteanu

Prigoana contraataca. Care este adevaratul motiv al divortului de Adriana Bahmuteanu

Silviu Prigoana riposteaza dur. Dupa ce Adriana Bahmuteanu si mama ei l-au acuzat ca isi trateaza rau copiiii si ca a fost zgarcit in timpul casatoriei, el le da replica!

Prigoana a dat detalii la Happy Hour despre cheltuielile fostei sotii si relatia cu femeia de care a divortat de 4 ori.

"Ea vroia sa-mi trec o parte din avere pe numele ei, invocand ca nu avea parte de siguranta. Adevaratul motiv al plecarii de acasa e un santaj ordinar", a declarat Prigoana.

"Nu regret casnicia cu Adriana. Am iubit-o foarte mult pe aceasta femeie. Ea tot ce a facut in ultimele luni a facut din ura. Pe ea nu o intereseaza decat banii si siguranta" spune politicianul.

"Eu nu eram acasa cand a plecat ea cu copiii de acasa. A fugit pe usa din spate si a chemat un taxi. Asta se numeste rapire de copii".

"Imi doresc sa aiba multa fericire si liniste pentru Adriana, indiferent cine e iubitul ei, pentru ca si copiii mei sa fie fericiti. E foarte important ca eu si ea sa nu ne mai vedem niciodata. Nu mai am numarul de telefon al Adrianei, nu mai am email, am sters tot" spune Prigoana, care e convins ca Adriana nu l-a iubit niciodata si ca a stat cu el doar pentru bani.

Politicianul are si un dosar numit "Bahmuteanu" in care a contorizat toate bunurile cumparate de Adriana. "Eu i-am fost intotdeauna fidel, nu am inselat-o niciodata", spune el.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni