• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Primul episod al celui mai nou sezon Las Fierbinti, lider de audienta! JOI, de la 21:30, la PROTV, vezi un nou episod

Primul episod al celui mai nou sezon Las Fierbinti, lider de audienta! JOI, de la 21:30, la PROTV, vezi un nou episod

Primul episod al celui mai nou sezon Las Fierbinti, lider de audienta! JOI, de la 21:30, la PROTV, vezi un nou episod

Celentano si Ardiles au descoperit minunea din Fierbinti aseara, de la 21:30 fiind urmariti la nivel national de peste 1.8 milioane de telespectatori. 

Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. Astfel, in intervalul de difuzare 21:26-22:21, pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 13.6 puncte de audienta si o cota de piata de 29.1%, urmatorul post clasat inregistrand valori de doua ori mai mici: 6.8 puncte de rating si 14.6% cota de piata. 

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii celor doua episoade pline de umor o audienta medie de 9.5 puncte de rating si 17.9% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 8.6 puncte de rating si 16.3% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 10.2 puncte de rating si o cota de piata de 19.6%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 8.3 puncte de rating si 15.9% cota de piata.

In minutul de aur de la 21:50, peste 2.2 milioane de telespectatori urmareau cu sufletul la gura interpretarea descoperirii uimitoare ale mesterilor satului, Celentano si Ardiles. 

Diseara, de la 21:30, aventurile continua! Giani si Bobita au hotarat sa-l bage in afacerea cu turistul strain pe mahnitul  de Dorel. Insa, se pare ca afacerea nu va avea un final favorabil pentru Giani. Turistul a prins drag de el. Aspirina a intrat pe fir, fiind extrem de deranjata de competitia neloiala a turistului. 

Branzoi este hotarat sa divorteze de sotie si sa inceapa o noua viata alaturi de Gianina. Planul se pare ca se concretizeaza, numai ca nevasta acestuia are alte planuri. Diseara de la 21:30 veti descoperi un deznodamant savuros! 

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30 numai la PRO TV!

 Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni