• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • PROTV lider de audienta. Ultima poveste Visuri la Cheie din acest sezon a emotionat intreaga tara

PROTV lider de audienta. Ultima poveste Visuri la Cheie din acest sezon a emotionat intreaga tara

PROTV lider de audienta. Ultima poveste Visuri la Cheie din acest sezon a emotionat intreaga tara

Un nou vis a prins contur in ultima editie Visuri la Cheie din acest sezon. Dragos si echipa sa au readus speranta in viata lui Victoras, un baiat de 12 ani care a fost diagnosticat cu tumoare plasata intre centrii nervosi.

PRO TV a fost lider de audienta si in aceasta saptamana, demonstrand ca povestile de viata impresionante si curate, precum si solidaritatea umana pot schimba destine. Peste 1.5 milioane de romani au trait emotia unui vis implinit pe intreg parcursul emisiunii, in intervalul 20:30 – 22:35. In minutul de aur de la 21:17 peste 1.8 milioane de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura impresionanta poveste.

Caravana Visuri la Cheie a incheiat un sezon de succes cu o noua poveste de viata extrem de emotionanta si impresionanta. Dragos, Alina, Adela si Andrei au ajuns la familia Damian, in Dragomiresti Deal. O familie obisnuita, de oameni harnici, pentru care venirea pe lume a primului copil a fost un dar nepretuit de Mos Niculae. Victoras se dezvolta normal, ca orice copil de varsta lui, pana in 2007 cand a inceput sa se simta rau, acuzand dureri infioratoare de cap. 

Parintii au mers de urgenta cu Victor la Spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost supus unui examen RMN, in urma caruia medicii i-au informat ca micutul are o tumoare amplasata intr-un loc greu accesibil. Diagnosticul a fost tumoare craniofaringiom.

In urma operatiei, un procent de 90% din tumora a fost extirpat cu succes. Daca s-ar fi incercat extirparea completa, baietelul risca sa ramana paralizat. O luna si jumatate a fost perioada de spitalizare, baietelul dobandind o noua afectiune: diabet insipid. 

Controalele de rutina aratau faptul ca tumoarea nu a recidivat. Dar adevarul avea sa fie tulburator! Un control efectuat la o alta clinica a descoperit faptul ca tumoarea este mult mai mare decat la inceputul operatiei. Cea mai buna solutie era o operatie la o clinica din Germania, dar costurile interventiei chirurgicale depaseau cu mult posibilitatile familiei.

Speranta a aparut in momentul in care familia Damian a reusit sa stranga intreaga suma necesara pentru interventia chirurgicala extrem de delicata, totul prin intermediul unei campanii sustinute de postul Acasa. 

Operatia a fost un succes, Victor fiind acum in afara oricarui pericol, conform celor mai recente controale medicale. Toate resursele financiare ale familiei au fost indreptate catre sanatatea lui Victor. Pana la sosirea echipei Visuri la Cheie, familia Damian locuia intr-o casa construita in anii ’30, aflata intr-o stare avansata de degradare.

Pe parcursul lucrarilor de renovare si reconstructie a casei, familia Damian a fost pentru prima data in ultimii ani la munte, un loc extrem de drag lui Victoras. O alta surpriza pusa la cale de Dragos Bucur pentru familia Damian a fost un recital de colinde al Andrei. Aflati la o cina, intr-un decor de sarbatoare, Victor si parintii au fost surprinsi sa o intalneasca pe indragita solista. Ajutat de complicii sai, Dragos a ajuns pe platourile de filmare ale celui mai nou videoclip Smiley. Insotit de trei prieteni, Victor a avut sansa de a-l cunoaste pe unul din artistii sai preferati. Au cantat, au dansat, voia buna fiind cuvantul care a descris atmosfera din studio. 

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider de audienta cu o cota de piata de 19.2% si 8.6 puncte de rating, fata de postul clasat pe locul doi care a obtinut un share de 13.6% si 6.1 puncte de rating.

PRO TV a fost lider si la nivel national, emisiunea inregistrand 8.4 puncte de rating si o cota de piata de 15.7%, urmatorul post clasat obtinand 7.8 puncte de rating si 14.5% cota de piata. La nivelul publicului urban, Visuri la Cheie a inregistrat 7.3 puncte de rating si o cota de piata de 13.9%. 

Visuri la Cheie, cea mai emotionanta productie a toamnei, a prezentat in cele sapte editii povesti de viata impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnica. Fiecare editie a adus in fata tipologii diferite, de la artisti dati uitarii, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afectiuni de sanatate. Dragos si echipa sa au reusit sa mobilizeze comunitatea pentru a renova in timp record locuintele acestora si pentru a aduce o raza de speranta pe chipurile intinate de suferinta. Bucuria pe care Dragos, Alina, Adela si Andrei au adus-o pe chipurile celor din familiile al caror destin s-a schimbat, este de nepretuit. Cei patru nu au oferit doar o locuinta complet renovata, ci o noua sansa, o raza de speranta, un zambet copiilor si adultilor cu care soarta a fost aspra.

Visuri la cheie - Crede in oameni!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni