• PRO TV
  • Profesoara agresata in clasa de o eleva risca sa fie…sanctionata!

Profesoara agresata in clasa de o eleva risca sa fie…sanctionata!

Profesoara agresata in clasa de o eleva risca sa fie…sanctionata!

Catalogul nu mai face de mult timp legea in clasa. In ultima perioada, apar tot mai multe dovezi ca in scoli se aplica legea…pumnului. Cei educati prin violenta nu sunt atat elevii, cat…profesorii.

Aparitia pe site-ul www.stirileprotv.ro a unui filmulet inregistrat cu telefonul mobil in care o profesoara e umilita in timpul orelor a starnit numeroase controverse. Ulterior, am aflat ca scoala unde s-a petrecut incidentul este Scoala 168 din Capitala, iar cadrul didactic se numeste Elena Manzatu si este profesoara de chimie. Eleva care danseaza din buric in clasa, isi loveste profesoara cu o carte in cap si fumeaza in fata colegilor este in clasa a VIII-a. Alin Tamas, directorul scolii numarul 168, spune ca : “intr-o scoala romaneasca nu ar trebui sa se intample asa ceva, doamna profesoara nu mi-a zis nimic, nu m-a informat, dar eu cred ca pentru indisciplina elevilor tu, ca profesor esti principalul vinovat.”

La randul sau, Mircea Banu, inspector comunicare din cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti spune ca: “ eu in atatia ani de cariera asemenea dezordine nu am vazut, asa ca doamna profesoara are sa fie evaluata de catre scoala din care face parte, pentru ca un profesor care nu este capabil sa faca ordine in clasa nu are ce cauta la catedra.” In ceea ce priveste posibilitatea reala a sanctionarii doamnei profesoare Elena Manzatu, Mircea Banu spune ca ramane de vazut daca se va face acest lucru, dar deocamdata este cert ca “sanctionati de catre consiliul profesoral au sa fie elevii implicati in incident, iar sanctiunile vor merge de la scaderea notei la purtare pana la mutarea disciplinara.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni