• PRO TV
  • Satena imbracata sumar i-a captat toata atentia. Catalin Scarlatescu nu se dezice de faima lui de cuceritor

Satena imbracata sumar i-a captat toata atentia. Catalin Scarlatescu nu se dezice de faima lui de cuceritor

Satena imbracata sumar i-a captat toata atentia. Catalin Scarlatescu nu se dezice de faima lui de cuceritor

Cei trei MasterChefi s-au numarat printre vedetele care in ultima noapte din an s-au transformat in asistentii celor mai tari magicieni si au facut tot posibilul sa puna cat mai bine in evidenta numarul prezentat.

Una dintre dansatoarele baletului Edi Stancu s-a transformat la randul ei in sexy asistenta lui Chef Catalin Scarlatescu. Ce "vraji" si "farmece" au pus la cale cei doi este demn de "Magic Show", pentru ca de Revelion imposibilul a devenit posibil la ProTV.



I-au lasat muti de uimire pe telespectatori mentalistul Cristian Gog, Vlad Grigorescu, finalistul de la "Romanii au talent", Lorenzo, magicianul care s-a ocupat de aparitiile spectaculoase ale Loredanei in ultimul sau concert, Cristina Strecopitov, prima femeie magician din Romania, simpaticul Andrei Andronachi, Mydas, Eduard Malita, Cezar Balasoiu, Marius Paraschiv sau Robert Tudor. Fiecare a pregatit un numar spectaculos sustinut de vedetele invitate in platou.

Atmosfera a fost intretinuta de cele mai tari hit-uri cantate de Smiley, Corina Bud, Mandinga, Andra, Puya si Don Baxter, Sore sau Horia Brenciu. Telespectatorii au mai avut ocazia sa asculte muzica populara cantata de Horia Brenciu, Julie Mayaya, Octavian Strunila, Pacha Man si Don Baxter si chiar de cei trei MasterChefi.

Cel mai tare party de Revelion organizat de ProTV si ProFM in Piata Revolutiei LIVE.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni