• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Proiecte lipsite de utilitate si cele mai indragite spoturi cu catei, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Proiecte lipsite de utilitate si cele mai indragite spoturi cu catei, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Proiecte lipsite de utilitate si cele mai indragite spoturi cu catei, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Duminica, de la 13:05, in Apropo TV, vom urmari cel de-al doilea episod al materialului Depasiti de bunele maniere. Printre proiectele realizate cu fonduri obtinute de la Uniunea Europeana, dar care nu isi au neaparat vreo utilitate, le vom vedea pe cele care fac referire la Tunurile anti-grindina fara munitie; After school-ul fara personal; Harta Nationala de Hazard si Risc in caz de inundatii, care a costat 46 de milioane de euro si este inutila sau toaleta de 28.000 de euro din Slatina si toaleta rurala de 70.000 de euro.

Un alt subiect care va fi dezbatut in materialul de duminica il reprezinta si becurile de 700.000 de euro de pe podul iesit din garantie de la Agigea. Andi Moisescu impreuna cu Alex Dima, Costi Dita, Amalia Nastase, Alina Gorghiu, Liviu Mihaiu si Marius Florea Vizante vor dezbate pe marginea acestor subiecte si vor incerca sa gaseasca explicatii.

Emisiunea de duminica va continua in mod obisnuit cu rubrica Romania care este. Invitati in platoul emisiunii vor fi criticul de film si directorul artistic al Festivalului International de Film Transilvania, Mihai Chirilov si regizorul Nae Caranfil, care vor discuta impreuna cu Andi pe tema premiilor Gopo care vor avea loc pe 30 martie.

Saptamana aceasta in rubrica Advertising va fi prezentata o colectie impresionanta de spoturi care au ca subiect principal cateii. Cele mai indragite reclame in care cateii joaca rolul principal, vor fi comentate de catre Alina Gavrila si Codin Caradimu.

Cele mai neasteptate si amuzante situatii sunt prezentate in fiecare duminica, in Apropo TV, de la ora 13:05.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni