Publicul a ales rock-ul: Vocea Romaniei este Tiberiu Albu!

Publicul a ales rock-ul: Vocea Romaniei este Tiberiu Albu!

Un sezon senzational Vocea Romaniei a ajuns la final, iar publicul a ales: Tiberiu Albu este castigatorul marelui trofeu! A fost un sezon plin de schimbari, care a adus cel mai bun show al vocilor care s-a vazut pe TV, iar lupta din marea finala a fost un spectacol grandios care a pus in valoare fiecare finalist in parte. 

Tudor Chirila este antrenorul care a reusit sa aduca in echipa lui Vocea Romaniei! Asa cum a spus inca de la inceput, Tudor a reusit sa isi tina promisiunea: Vocea Romaniei este rock, iar Tiberiu Albu este cel care a reusit sa castige inimile publicului prin vocea sa!

Imediat dupa ce a coborat de pe scena cu trofeul Vocea Romaniei in mana, Tiberiu a declarat: “A fost un moment in care credeam ca visez! Inca nu m-am trezit! Sper ca maine dimineata sa ma trezesc cu bucuria experientei de azi. La Vocea Romaniei am realizat ca imaginea are un rol foarte important, felul in care vorbesti, cum te prezinti. Este prima oara cand am vazut o evolutie personala atat de palpabila. Sper sa pot sa sa fiu un om dinamic si sa continui cariera pe care am inceput-o!”.

Tudor Chirila, aflat in acest sezon pentru prima oara in scaunul de antrenor, a reusit sa aduca marele trofeu in echipa sa! “Sunt fericit pentru baiatul asta, sunt fericit si pentru mine ca am reusit sa confirm impreuna cu el. Au fost niste emotii absolut incredibile. Cred ca este o victorie a intregii echipe de productie, dincolo de mine si de Tibi, a terapeutei lui de Voce, doamna Gabriela Dutescu, a Agentiei de Vise si a echipei de acolo care l-a ajutat pe el foarte mult. Totusi a contat vocea si le multumesc celor de acasa ca l-au votat pe Tibi si le multumesc foarte mult ca rock-ul revine, iar retele sociale sunt in prim planul acestei schimbari.”, a declarat Tudor. 

Tiberiu Albu are 22 de ani si este student la Facultatea de Sport. Tatal sau a fost primul care a observat ca are talent muzical si i-a dat lui Tiberiu incredere in propriile forte. Nu a luat niciodata lectii de muzica, talentul sau fiind nativ si cultivat prin munca si determinare. Se descrie ca fiind in “lumea lui”, usor introvertit, insa in momentul in care paseste pe scena se creeaza o explozie de energie.

De la un tip timid care pasit prima data pe o scena, Tibi s-a transformat intr-un fenomen care se dezlantuie cu putere si a surprins publicul la fiecare prestatie. Initial in echipa Smiley, Tibi a fost salvat in etapa duelurilor de Tudor, care il vana inca de la auditiile pe nevazute. Alegerea s-a dovedit a fi una plina de inspiratie, deoarece Tiberiu a reusit sa ajunga pana in marea finala cu vocea sa si a cucerit telespectatorii prin timbrul sau deosebit. 

Parcursul lui Tibi in show-ul vocilor a fost spectaculos, iar momentele sale au declansat ropote de aplauze. Momentul in care a interpretat piesa Dream on a fost cel care a declansat transformarea lui in rock-star! 

In marea finala Tibi a intrepretat trei piese: Phantom of the Opera, Ana si Stairway to Heaven. Toate piesele au avut o incarcatura emotionala foarte mare, insa pentru Fantoma de la Opera, interpretata alaturi de soprana Irina Baiant a dat dovada si de talent actoricesc, insuflat de antrenorul sau. Un moment senzational, plin de emotie si de trairi, care a adus pe scena de la Vocea Romaniei sentimentele transmise in celebrul musical.

A doua piesa interpretata a fost Ana, cantata in duet cu antrenorul sau - Tudor Chirila. Doua voci puternice, care au spus o poveste in versuri. O prestatie fenomenala, in care cele doua voci s-au completat perfect pe acordurile de chitara ale lui Tibi. 

Stairway To Heaven, o piesa cu un mesaj puternic pe care Tibi a intrepretat-o cu brio, aducand pe scena vocilor emotia traita de Robert Plant acum 43 de ani cand a lansat aceasta melodie. Dupa acest moment, Tudor a completat: “Tibi a ales ca doar vocea lui sa conteze in acest concurs. As vrea sa iti multumesc pentru discretia si caracterul tau.”

Momentele sale au electrizat si emotionat publicul de fiecare data cand a pasit pe scena. Piesele I love rock’n’roll, Born to be wild, Rock and roll, Dream on si Shook me all night long s-au potrivit perfect pe timbrul lui, au transmis puterea rockului adevarat si au creat de fiecare data un spectacol demn de Vocea Romaniei!

Un show de exceptie, 150 de voci extraordinare, 4 antrenori renumiti, cel mai carismatic prezentator TV si vocea rock a castigatorului sunt cuvintele care descriu cel mai tare show al toamnei: Vocea Romaniei!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni