• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • EL este chitaristul care a ridicat sala in picioare la "Romanii au talent"! Smiley era FASCINAT: "Pot sa te ating?" VIDEO

EL este chitaristul care a ridicat sala in picioare la "Romanii au talent"! Smiley era FASCINAT: "Pot sa te ating?" VIDEO

<span style="color:#f00;">EL este chitaristul </span>care a ridicat sala in picioare la "Romanii au talent"! <span style="color:#f00;">Smiley era FASCINAT: "Pot sa te ating?" VIDEO</span>

Show-ul ROMANII AU TALENT este integral pe Voyo.ro.

Radu Ionescu, un elev de 16 ani din Craiova, a uluit pe toata lumea cu talentul sau de a canta la chitara.

Fratele meu e fotbalist, a jucat la Steaua, iar acum e in tratative cu un mare club din Olanda”, a spus el la “Romanii au talent”. Pavel Bartos a facut imediat legatura: “Cum, fratele tau este Andrei Ionescu?”.

Tatal baietilor a povestit ca a fost un mic dictator cu ei, inca de mici: “Nu i-am lasat sa se abata de la drum, mi-am dat seama ca au talent amandoi”.


Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Facebook.com/Romaniiautalent  

Radu a venit pe scena cu o chitara si cu un scaunel pentru picior si, inca de la primele acorduri, i-a facut lui Smiley pielea de gaina si a ridicat spectatorii in picioare.

Andi Moisescu si Andra erau impresionati, la fel si Mihai Petre: “Pe langa faptul ca ai un super talent, cred ca esti foarte special si tu ca om, pentru ca numai o fire sensibila de artist poate sa arate pe scena, nu numai sa cante, asa cum ai facut tu!”.

“Te asteapta sali mult mai pline decat asta” i-a prezis Andi Moisescu tanarului chitarist, care a plecat acasa cu trei de DA din tot sufletul.

Ajuns inapoi in culise, Smiley nu mai stia cum sa-si manifeste entuziasmul: “Pot sa te ating? Esti foarte, foarte bun! Ai redus o tara intreaga la tacere”, i-a spus el.

Mariah Carey isi afiseaza picioarele de 1 MILIARD de dolari intr-o reclama

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni