• Emisiuni
  • Vocea României
  • Robert Reamzy, cover dupa hitul momentului - "Happy", al lui Pharrell Williams. Asculta si tu si spune daca iti place

Robert Reamzy, cover dupa hitul momentului - "Happy", al lui Pharrell Williams. Asculta si tu si spune daca iti place

Robert Reamzy, cover dupa hitul momentului - "Happy", al lui Pharrell Williams. Asculta si tu si spune daca iti place

Piesa "Happy" a lui Pharrell Williams a facut inconjurul lumii. A fost nominalizata la premiile Oscar, a strans peste sute de milioane de afisari pe Youtube si e fredonata de milioane de oameni din intreaga lume.

Robert Reamzy, fost concurent la "Vocea Romaniei", le-a facut cadou fanilor sai propria versiune a hitului momentului si a publicat-o pe Youbue, unde a strans deja peste 10.000 de afisari. Asculta si tu coverul facut de tanarul supranumit "Michael Jackson de Romania" si spune daca iti place.

"Vocea Romaniei" lanseaza in aceasta toamna varianta pentru copii



 

Melodia "Happy", nominalizata la Oscar si inclusa pe coloana sonora a filmului de animatie "Sunt un mic ticalos/ Despicable Me 2", a ajuns deja pe primul loc in topurile muzicale din 20 de tari.

Pharrell Williams este producator, interpret si compozitor si a devenit cunoscut odata cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte si Chad Hugo. El este si solistul si tobosarul grupului N.E.R.D., pe care l-a infiintat alaturi de Chad Hugo si prietenul sau din copilarie Shay Haley. Pharrell Williams s-a remarcat si prin colaborarile sale cu alti artisti celebri, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk si Robin Thicke.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni