• Emisiuni
  • Vocea României
  • Toti l-au numit Michael Jackson de Romania. Uite ce s-a intamplat cu Robert Reamzy dupa ce a participat la "Vocea Romaniei"

Toti l-au numit Michael Jackson de Romania. Uite ce s-a intamplat cu Robert Reamzy dupa ce a participat la "Vocea Romaniei"

Toti l-au numit Michael Jackson de Romania. Uite ce s-a intamplat cu Robert Reamzy dupa ce a participat la "Vocea Romaniei"

Iti mai amintesti de Robert Reamzy, concurentul care a intors anul trecut toate scaunele la auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei", cantand "I Just Can't Stop Loving You" a lui Michael Jackson cu atat de multa emotie, incat a izbucnit in lacrimi la jumatatea piesei?

Robert Reamzy are o poveste impresionanta de viata. A plecat de acasa de la varsta de 11 ani, iar asta se datoareaza in mare parte parintilor lui care au divortat.

Robert a hotarat sa infrunte de mic greutatile vietii, a incercat sa cante manele pe la diverse petreceri, dar marea lui dragoste era pianul, asa ca de la varsta de 15 ani a lucrat ca profesor de pian.

"Nu imi amintesc cum am invatat notele de la pian. Imi amintesc doar ca stateam ore in sir compunand, fara sa stiu ce note cant. Ii ceream doamnei profesoare de la scoala generala carti de muzica si ma straduiam sa inteleg cum s-ar face. Stateam in casa ore in sir, ai mei se straduiau sa asculte ceva la televizor dar nu puteau, din cauza notelor care deveneau obositor de repetitive. Afara nu ieseam decat pe balcon. Mama ma ruga sa merg la magazin sa iau paine doar pentru a ma face sa ies din casa fara sa imi dau seama!

In ultimele saptamani toata familia din apartament se trezea la 6:30, imi amintesc si acum ora... Profesoara Ionescu Diana venea cu tot entuziasmul sa aprofundam cunostintele necesare pentru admitere! In ultima saptamana faceam dictat muzical (eu stateam la birou cu o foaie de muzica, profesoara canta la pian iar eu trebuai sa scriu intocmai tot ce auzeam). Inca studiez si mentin ritmul... o singura zi daca nu as fi stat la pian sau daca refuzam sa ma trezesc la 6:30 nu ar mai fi fost nimic la fel!",a povestit concurentul intr-un interviu acordat perfecte.ro.


Viata lui s-a schimbat radical dupa "Vocea Romaniei". A avut si cate trei concerte pe saptamna, a cantat intr-un club de karaoke si participa la diferite evenimente, iar la sfarsitul anului trecut si-a lansat primul videoclip.

Recent, cantaretul si-a incantat fanii de pe Facebook cu un cover dupa piesa "Drunk in love", a lui Beyonce, demonstrand cat de versatil poate fi atunci cand canta.

De asemenea, tanarul mai are si un super cover dupa melodia "One Day", a celor de la Asaf Avidan.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni