Ce s-a intamplat joi in Las Fierbinti!

Ce s-a intamplat joi in Las Fierbinti!

Aseara, telespectatorii au putut urmari un nou episod senzational al celui de-al noualea sezon Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc de comedie al ultimilor ani. Las Fierbinti a fost lider de audienta, fiind clasat pe prima pozitie in topul audientelor pe toate categoriile de public. 

Aventurile celor mai indragite personaje de comedie au fost urmarite de peste 1.9 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 21:20. Cel mai urmarit minut al episodului, la 21:08, a reunit peste 2.3 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, aventurile fierbintenilor au fost lider de audienta, cu 11 puncte de rating si 27.5% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat rezultate de aproape doua ori mai mici, 5.8 puncte de rating si 14.5% share.

In episodul de aseara, aventurile din curtea Anghelinei au continuat. Dalida, Giani si Bobita au fost nevoiti sa-i dea explicatii lui Colacao, care i-a surprins pe cei trei in vizita la sotia lui. Ca sa scape, Bobita i-a marturisit acestuia ca a venit sa-l roage sa-l naseasca la nunta cu Dalida, iar Giani era ingrijorat pentru ca isi pierduse mingea de fotbal prin curte. Lucrurile au luat o intorsatura neasteptata in momentul in care in combinatia celor 5 a intrat si... Dorel. Chemat in vizita de Anghelina, acesta a venit extrem de fericit, situatia schimbandu-se in momentul in care Colacao il cheama sa-i dea explicatii. Pana la urma, sotul gelos i-a lasat pe oaspeti sa plece, luand-o pe Anghelina la intrebari. 

In cealalta parte a localitatii, Vasile si Robi au incercat sa aplaneze un conflict aparut intre Rata si Branzoi. Situatia a degenerat, cei 4 imbrancindu-se reciproc si, in cele din urma, sfarsind pe caldaram. Imediat dupa ce s-au dezmeticit, Vasile i-a pedepsit pe cei trei, dandu-le sarcina de a asambla toata mobila pe care si-o comandase in episodul trecut.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni