• PRO TV
  • S-a prezentat in fata vedetelor cu un geamantan mare si negru. Iulia Vantur "i-a pus pe jar" pe fermieri

S-a prezentat in fata vedetelor cu un geamantan mare si negru. Iulia Vantur "i-a pus pe jar" pe fermieri

S-a prezentat in fata vedetelor cu un geamantan mare si negru. Iulia Vantur "i-a pus pe jar" pe fermieri

O noua saptamana promitatoare a inceput pentru vedetele aflate in Ferma din Cipru. Dupa plecarea Andei Ghita, a fost ales un nou Fermier al Saptamanii, in persoana lui Marcel Toader.

Din pacate, si in aceasta saptamana prognoza meteo le-a dat batai de cap vedetelor, frigul fiind inamicul numarul 1 al celor aflati pe meleaguri cipriote. 

In ciuda greutatilor pe care le-au intampinat, cele 11 vedete au reusit sa treaca cu brio peste provocarile lui Nea Rata. 

Pentru a le arata concurentilor ca ii pasa de situatia lor, Nea Rata si-a propus sa ii invete sa pregateasca halloumi, branza traditionala cipriota. Entuziasmati ca vor avea ce sa manance in zilele urmatoare, concurentii s-au implicat cu tot elanul in aceasta activitate, insa la final au realizat ca Nea Rata nu se dezice de obiceiurile sale. Din pacate pentru ei, acesta le-a luat aproape toata branza pe care au peparat-o, sub pretextul ca vrea sa o doneze unor copii fara posibilitati. 

Extenuati si ramasi cu doar 4 bucatele de branza, cei 11 concurenti au fost nevoiti sa gaseasca noi solutii pentru pregatirea unor mese cat de cat satioase. 

Vedetele au votat si cine sunt Servitorii acestei saptamani, iar dupa indelungi deliberari, au stabilit ca AMI si Mircea N. Stoian sa ocupe aceste pozitii.

Stiind cat de tensionata este atmosfera la Ferma Vedetelor, Iulia Vantur a dorit sa le faca o surpriza concurentilor. Aceasta le-a adus o geanta mare si neagra in interiorul careia a stat ascuns un acordeon, destinat lui Octavian Strunila. Se pare ca de acum inainte, zilele la Ferma Vedetelor vor fi mai vesele si se vor desfasura pe acorduri saltarete.   



MIERCURI, de la 20:30, aflam cine sunt duelistii acestei saptamani! Ferma Vedetelor, numai la PROTV! Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni