• PRO TV
  • Sa fie ea cea mai fotogenica vedeta din Romania? Cea mai recenta imagine publicata de Iulia Vantur i-a fermecat pe fani

Sa fie ea cea mai fotogenica vedeta din Romania? Cea mai recenta imagine publicata de Iulia Vantur i-a fermecat pe fani

Sa fie ea cea mai fotogenica vedeta din Romania? Cea mai recenta imagine publicata de Iulia Vantur i-a fermecat pe fani

Doar doua saptamani ne mai despart de aflarea castigatorului marelui premiu si al titlului de Marele Fermier! Lupta finala de la Ferma Vedetelor se va da pe data de 30 mai si va fi transmisa in direct de PRO TV. 

Prezentatoarea show-ului "Ferma Vedetelor" se numara printre vedetele active pe retelele de socializare, acolo unde isi tine fanii la curent cu ultimele noutati din viata sa. Recent, frumoasa Iulia Vantur a publicat o fotografie care le-a atras imediat atentia prietenilor virtuali. 

Citeste si: Cum arata sotia lui nea Rata de la "Ferma Vedetelor". Vorbeste mereu despre ea, dar o tine ascunsa de ochii lumii

In imaginea care i-a fermecat pe admiratori apar doar ochii albastri ai Iuliei. Conturati usor si incadrati de o esarfa, ochii prezentatoarei sunt superbi, iar privirea sa, electrizanta.

Unul dintre fanii vedetei au scris ca fotografia tebuie apreciacata pentru ca "arata frumusetea feminina fara nuditate".  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni