• Emisiuni
  • Vocea României
  • Sa vina antrenorii! Sa cante concurentii! Sa fie Voce in toata tara!Vineri, 1 decembrie, de la 20:30, numai la PRO TV!

Sa vina antrenorii! Sa cante concurentii! Sa fie Voce in toata tara!Vineri, 1 decembrie, de la 20:30, numai la PRO TV!

Sa vina antrenorii! Sa cante concurentii! Sa fie Voce in toata tara!Vineri, 1 decembrie, de la 20:30, numai la PRO TV!

Au ramas cate patru concurenti in fiecare echipa la Vocea Romaniei, iar vinerea aceasta vor lupta pentru un loc in semifinala, intr-un spectacol grandios pe scena cele mai tari competitii a vocilor.

Echipa Tudor a prezentat pana acum momente fabuloase, insa numai Meriam Jane Ndubuisi, Laurentiu Mihaiu, Stefan Stiuca si Maria Radeanu au convins publicul si pe antrenorul lor ca merita sa mearga mai departe in competitie.

Meriam a cantat pana acum trei melodii puternice: You make me feel like a natural woman, A hard days night si Weak si a uimit de fiecare data cu timbrul ei vocal special si cu forta de interpretare.



Laurentiu Mihai a inceput Vocea Romaniei cu piesa Chasing cars si a ajuns in echipa Despot, dupa care, in etapa Confruntarilor, a cantat Second chance, iar Tudor i-a dat o a doua sansa si l-a salvat, iar in primul live a convins publicul cu interpretarea piesei Jesus Christ Superstar.



Si Stefan Stiuca a impresionat publicul cu vocea sa formidabila si cu timbrul lui grav. Concurentul a cantat Nothing compares 2 U, Redemption Song si Jersey girl, a trait la intensitate maxima fiecare reprezentatie si a transmis pasiune pentru muzica.



Maria Radeanu a uimit antrenorii cu vocea sa si cu determinarea, inca din etapa auditiilor pe nevazute. Concurenta a cantat pana acum melodiile Someone like you, Do I Wanna Know? si The impossible, iar Tudor a pariat de fiecare data pe ea si pe potentialul ei artistic.


Echipa Smiley a facut spectacol pe scena si a transmis de fiecare data bucurie si dragoste pentru muzica. In urma celor trei etape de pana acum, patru concurenti au ramas alaturi de antrenor: Paul Batinas, Octavian Casian, Ana Munteanu si Amir Arafat.

Paul a cantat extraordinar piesele Tennessee whiskey, Mercy si Me and Mr Jones, a demonstrat ca este un adevarat artist si a convins publicul ca merita din plin sa fie votat si sa continue lupta pentru marele trofeu.



Octavian i-a surprins pe toti cu aparitiile sale spectaculoase si cu timbrul sau vocal unic in competitie. Concurentul a interpretat in mod original melodiile A change is gonna come, Have you ever seen the rain si Tears in heaven si a convins ca are toate datele pentru a merge mai departe.



La numai 16 ani, Ana a uimit antrenorii cu forta din vocea ei si cu interpretarile impecabile. Ana a cantat pana in aceasta etapa Bensonhurst Blues, Runnin’ si It's a man's world  si a primit de fiecare data felicitari si ropote de aplauze.



Amir a adus in cele trei etape de pana acum fericirea si emotia pe scena, prin melodiile pe care le-a interpretat: Make it rain, Breakeven si Desert rose. Vocea lui a impresionat publicul si antrenorii, iar momentele sale au fost laudate.

Echipa Lori a fost magnetica in fiecare etapa a competitiei. Chiar daca toti concurentii au excelat si au demonstrat ca pot face spectacol, numai patru continua lupta la Vocea Romaniei: Adriana Ciobanu, Amalia Uruc, Diana Brescan si Zsuzsana Cerveni. Patru fete extraordinare, cu voci memorabile.

Adriana a uimit de fiecare data audienta cu puterea sa si cu vocea deosebita. Ea a cantat pana acum Bound to you (Burlesque), Visez din nou si Send me an angel, a sensibilizat antrenorii si publicul cu fiecare interpretare a sa si i-a convins ca merita din plin sa continue competitia.



Amalia a umplut intotdeauna scena cu energie, optimism si frumusete. Concurenta a cantat Seven nation army, Rumor has it si Someone like you si Ex's and oh's, reusind sa fascineze publicul cu momentele pe care le-a creat.



O prezenta extrem de eleganta si rafinata, Diana i-a cucerit pe toti cu vocea ei calda si cu frumusetea ei. Ea a interpretat in cele trei etape de pana acum melodiile Video games, Uncover si A night like this si a demonstrat ca pasiunea ei pentru muzica este uriasa.



Zsuzsana a reprezentat o adevarata surpriza pentru antrenori, datorita timbrului ei vocal puternic. Concurenta a interpretat magistral trei piese: Mistreated, Billie Jean si Papa was a Rolling Stone, iar publicul si antrenorii au fost de fiecare data fascinati de atitudinea ei si de vocea ei colosala.

Echipa Despot a impresionat prin forta, atitudine si determinare si le-a prezentat telespectatorilor momente de neuitat. Chiar daca a fost foarte dificil de ales dintre concurenti extrem de buni, in final, patru au convins si merg mai departe: Andrada Cretu, Robert Pita, Andreea Dragu si Mano Botond Raduly.

Andrada a inceput competitia cu piesa What a man si a continuat-o cu Locked out of Heaven si Think, reusind cu fiecare reprezentatie a sa sa convinga publicul ca este pregatita pentru competitie.



La auditiile pe nevazute, Robert a interpretat piesa Mama I’m coming home si a ajuns in echipa Lori, iar in etapa Confruntarilor a cantat When love comes to town si a fost salvat de Despot.



In primul live Vocea Romaniei a cantat Oh, darling si a uluit publicul prin calitatile sale vocale incredibile, dar si prin felul in care s-a transpus in piesa.

Plina de energie si atitudine, Andreea a cantat pe scena Vocea Romaniei piesele Sexy silk, Deeper si Son of a preacher man. Antrenorul ei a fost convins de calitatile ei vocale si a decis cu fiecare ocazie sa continue alaturi de ea.



Mano i-a bucurat pe toti cu interpretarile originale ale pieselor In my defence, Woman in chains si Hello, iar publicul a rezonat perfect cu reprezentatiile sale si l-a ales sa mearga in cel de-al treilea live.

Vineri, de la 20:30, 16 concurenti vor prezenta momente fascinante si vor face show pe scena Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni