• Emisiuni
  • Vocea României
  • Sanziana Niculae a dat lovitura. Ce a facut finalista de la "Vocea Romaniei" i-a lasat pe fani cu gura cascata: "Esti norocoasa! Cum ai reusit?"

Sanziana Niculae a dat lovitura. Ce a facut finalista de la "Vocea Romaniei" i-a lasat pe fani cu gura cascata: "Esti norocoasa! Cum ai reusit?"

Sanziana Niculae a dat lovitura. Ce a facut finalista de la "Vocea Romaniei" i-a lasat pe fani cu gura cascata: "Esti norocoasa! Cum ai reusit?"

Sanziana Niculae, finalista lui Marius Moga la "Vocea Romaniei", a cucerit publicul cu vocea sa puternica, pe care multi au comparat-o cu cea a Shakirei. 

Dupa terminarea competitiei in care a ocupat locul al doilea, tanara s-a concentrat pe studiile sale, insa a ramas dedicata in continuare primei sale iubiri, muzica. Dupa ce a reusit sa o impresioneze pana si pe Shakira cu talentul sau, Sanziana Niculae a mai avut parte de inca o reusita de proportii.

 

Cu ocazia concertului de saptamana trecuta al trupei 30 Seconds to Mars, Sanziana l-a cunoscut pe solistul Jared Leto si pe Tomo Milicevic, chitaristul trupei. Cei trei s-au fotografiat impreuna, iar cantareata a publicat imaginea pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

Imaginea a starnit admiratia si curiozitatea prietenilor artistei, mai ales ca Sanziana nu a dat si alte detalii legate de intalnirea sa cu Jared Leto, castigatorul Oscarului pentru filmul "Dallas Buyers Club". 

 

"Norocoaso", "Super!", "Rock on, Sanzi!", "Ai cantat cu ei?", "Cum ai reusit sa faci poza asta?", au intrebat-o fani pe talentata artista.

 

A cunoscut-o si pe Shakira 

 

Sanziana Niculae este singura persoana din afara staff-ului Shakirei care a fost admisa in cabina personala a artistei, inainte ca ea sa urce pe scena de la Bucuresti. Romanca de 19 ani s-a facut remarcata in 2011, cand pe internet i-a fost confundata vocea cu cea a Shakirei.

 

La inceputul lui 2008, Sanziana a postat pe youtube cantecul "Save Me From the Fire" (compus de Crina Mardare), insa la sfarsitul anului, o persoana din Brazilia a adaugat aceeasi piesa, cu alte explicatii - noul single al Shakirei.

 

 

Melodia a ajuns chiar si la urechile staff-ului Shakirei, care a hotarat ca odata cu venirea cantaretei la Bucuresti, sa ii permita Sanzianei sa isi cunoasca idolul. Sanziana Niculae a fost singura persoana care a intrat in cabina persoana a Shakirei, cu doar cateva minute inainte ca aceasta sa urce pe scena din Piata Constitutiei.

 

"Ai grija de vocea aia, suna exact ca a mea!", i-a spus Shakira Sanzianei.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni