• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Sarbatoare mare in "Las Fierbinti". Joi, de la 20:30 va fi difuzat episodul cu numarul 100, care da startul noului sezon

Sarbatoare mare in "Las Fierbinti". Joi, de la 20:30 va fi difuzat episodul cu numarul 100, care da startul noului sezon

Sarbatoare mare in "Las Fierbinti". Joi, de la 20:30 va fi difuzat episodul cu numarul 100, care da startul noului sezon

Este sarbatoare mare in ''Las Fierbinti''. Joi de la ora 20:30 va fi difuzat episodul cu numarul 100, care marcheaza si startul unui nou sezon al celui mai urmarit serial de comedie din Romania.

Telespectatorii sunt indemnati sa descopere in ce incurcaturi au mai intrat personajele, iar actorii care le dau viata ii sfatuiesc sa se pregateasca serios, pentru o portie interminabila de ras. Primarul Vasile, Aspirina, Rata si Robi erau marti cu treaba pe ulitele din Fierbinti. 

Filmau o secventa pentru cel de-al 8-lea sezon, spre distractia satenilor care le-au dus dorul. Pe Robi l-am gasit amorezat pana peste cap de Aspirina, pe care o va cere in curand de nevasta. Pesemne insa, ca Aspirina nu banuieste nimic, de vreme ce se plange ca nu mai roiesc barbatii in jurul ei ca pe vremuri.

Mirela Oprisor, Aspirina din "Las Fierbinti”: "Nu ma mai iubeste nimeni ca am trecut de 40 de ani. Cred ca sunt mai serioasa acum. Sunt mai profunda. Mi-am schimbat peruca, mi-am facut-o mai aprins, un rosu mai aprins.."

Ca si pana acum, primarul Vasile si mana lui dreapta, Robi, vor avea grija de bunastarea localitatii, dar mai ales de bunastarea lor.

Gheorghe Ifrim, Primarul Vasile din "Las Fierbinti: "Incerc sa-i pacalesc pe altii, altii sa ma pacaleasca pe mine, sunt mai dur, mai putin dur. In sezonul asta imi iese sa-i pacalesc, iau mai putine plase.Mana mea dreapta, Robi, incearca sa ma pacaleasca, Celentano...toti".

Asadar, Bobita, Dorel si Giano vor continua sa starneasca hohote de ras cu afacerile orchestrate pentru a se imbogati rapid. In timp ce Ardiles, Celentano si Firicel raman niste maestri ai cugetarilor existentiale.

Reporter: "Unde ne mai duceti sezonul asta? 

Malu Chivu, Rata din "Las Fierbinti”: "Oriunde, dar numai in amorsa, adica din spate asa cum e filmarea, merge foarte bine. Calatorim mult, cursa e cea mai ieftina si cea mai buna...ca asa e in Las Fierbinti. O sa ajungem cu lada pana la urma, mergem calare, aia de deasupra taxiului."

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni